Алекс Арабаджиева се омъжи за Стайко Стайков

Щерката на Ветко и Маринела Арабаджиеви Александра каза „Да“ на избраника си Стайко - син на алкохолния бос Миню Стайков. Така две от най-богатите фамилии в България се сродиха.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Арабаджиева се омъжи за Стайко Стайков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пу разгадах го. Не че ги знам кой знае колко тези, ама заради коментарите кой на кого дърщеря син, се разтърсих в Гугъла. Това имаше като инфо. Та тази Александра е дърщеря на тази Маринела и доведена дъщеря на този Ветко ли Вълчо ли е. А то този Ветко/ Вълчо си имал негови дъщеря (не тази Александра а някаква Златомира) и син от първи брак някакъв Владо. В общи линии от снимките в интернет, двете са някакви пъснички (може и от солариуми да е, ама все са такива на снимките) със силиконови джуки. Синчето и то пъсничко. А и май имат общо дете Вълчо. Това излезе от Гугъла. Ама този Ветко много статии за далавери има и за някаква катастрофа. На младоженеца фамилията не ми се търсеше. И там какво щеше да излезе.

не мога да разбера защо всички така им се метнаха!? БГ била бедна,хората нямали кво да ядат! Ами да,богати,дори да са измамници,такива има по целия свят!

какви са тези цифри-50 000 лева за рокля, това и в двора на английската кралица го нема...невероятно....потресен съм...това само доказва за продължаващото ограбване на страната ни от такива бездарни и безименни пионки като Стайко, Миню и Ветко.............

Знаете ли колко пари не е изплатил на хората, които работиха за него, този "терикат вълчо арабаджиев"? Аз също не знам - много са. Ще дойде време за разплата...

и да пишем и да не пишем все тая Богатите не им пука от нашите протести -държавата ги пази!

И аз бях там, и аз играх... P.S. Щастие и любов за младите!

АЛЕКС БИЛА ДЪШЕРЯ НА МАРИНЕЛА!КОЙ В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е БАЩАТА-ЗАДАВА ВЪПРОС ЕДИН!А ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНО-ВЪЛЧО Е БАЩАТА, А МАРИНЕЛА Е МАЩЕХАТА,КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ ПРАВИ НА ДРУГА ИСТИНСКАТА И МАЙКА СЕ КАЗВА РОНИ,МНОГО СВЕСТНА ЖЕНА, КОЯТО ОСВЕН ТОВА Е МАЙКА И НА ВЛАДО!ПО-ТОЧНИЯ ВЪПРОС,ТРЯБВА ДА Е-КЪДЕ БЕШЕ РОДНАТА МАЙКА НА АЛЕКС,ДОКАТО ТЯ СЕ ОМЪЖВАШЕ И СЕТИ ЛИ СЕ НЯКОЙ ЗА РОНИ!

Ти си луда! Маринела е майка на Алекс, а бащата е друг. Знае, не знае, да напише и то нещо! Българска работа, дай да се направим на много запознати с всичко.

Не е редно да занимавате хората с глупостите на незнайнокакзабагатели при такава криза и мизерия , в която живеем .....

Ама те обичат ли се или правят съдружие?

Децата на Вълчо и Миньо се взеха- звучи елитарно.

... и корпоративно.

Не беше кой знае каква сватба. далече е от сватбата на годината, а и се чува, че Вълчо смятал да не плати хонурара на певците на сватбата. На игумена щаял да плати половината пари, но 2013 година, на персонала обслужвали сватбата ще плати 1/4, а всякакви други плащания ще замрази за неопределено време, за да не изневери на традициите в бранша. На младото семейство честито. Да живеят с парите от неплатени заплати и надници на няколко стотин работника. И да не забравят че се пости по това време на годината.

Станахме си "бананова" рерублика и това си е.

Vetko , Minu i Staiko hahahhahahahah ebasi imenata hahahahahah

а хората се чудят как да си платят сметките за ток и парно, пенсионери..вече и младежи ровят по кофите, официално сме най-бедната държава в ЕС.. Ние сме бананова република, ето това сме ! Тия всичките от статията са за затвора, ама едва ли, те убийци пускат на свобода, та тези ли..:( Жалка история !

Винаги съм се изумявала на "вкуса" на нашите "предприемачи". Рокля за 50 хиляди, която стои на булката абсурдно (има репортаж в тв7); Рачков и Мария водещи, пък да им пеят Преслава, Азис, Джипси Кинг, Ищар - такава манджа с грозде само нашите богаташи могат да сътворят. Хубаво, решили да се женят - ок, дано са щастливи, но трябва ли такава ненужна показност. А всъщност единственото, което показват е отчайващата липса на вкус. Уви, парите не купуват класа и стил!

Наистина да ме извинявят героите от статията, на за първи път ги чувам тези имена. И защо ни занимават с тях? Оженили се, ще раждат - ами честито! Много други българи го правят.....

Кои са пък тия???

много добре; само това дето е споменано в един от коменарите отдолу за забавените заплати ако е вярно е много гадно; не е правилно ...

и галенчето е пяла

... Пък аз днес нарязах с резачка дървата на две комшийчета, дето ги цъкаха с брадва, поради липса на друго. И пак съм си супер щастли ;)

знаеш ли- твоята новина ме накара и аз да се почувствам щастлива...а не свадбата на еди коъ си...бади благословен!

Ето това е по-хубава новина от това да чета как някакви богаташчета, които си нямат идея от живота, решили да се оженят...а утре ще четем как се разделят, защото видиш ли любовта ще се е изпарила от горещото време... Аман от съмнително забогатели парвенюта. Евала на теб, Бисер!!! :)

Браво Бисер, това наистина е най-хубавата новина. Дай Боже повече такива хора като теб. Поздравления.

Браво Бисер, това наистина е най-хубавата новина. Дай Боже повече такива хора като теб. Поздравления.

Браво Бисер, това наистина е най-хубавата новина. Дай Боже повече такива хора като теб. Поздравления.

А кой е всъщност истинският баща на булката, понеже нали тя е от първия брак на Маринела?

като няма хляб, пасти ще ядем, а тая от кои бардак я изкарахте

А защо не се омъжи за миньор или стругар?

tove e pir po vreme he 4ume

на тоя що му викат Ветко като по паспорт е Вълчо?

А, таман това щях да питам - тоя не е ли Вълчо шофьорчето???

абе краино време е всички богати да станат бедни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ветко Арабаджиев построи цялата си империя като наемаше фирми и след това не им плащаше. Затова и сега му седи недовършено новото крило към х-л Марица. Сигурно така и ще постъпи със заведението в което е направена сватбата.

Той и животът му стои още недовършен като гледам.

Ветко Арабаджиев нека прави пищни сватби на децата си,но и да плаща на работниците си,които му строиха последните 2-3 години на "Елените".Хората реботиха с надежда за насъщния за семействата си,но си тръгнаха търсейки пари за пътни в заем, с празни джобове и празни надежди....

проблема не е в скъпите коли, скъпата рокля и скъпите звезди, които са забавлявали гостите. ПРОБЛЕМА Е , 4Е СЪЩИТЕ ТЕЗИ МУЛТИМИЛИОНЕРИ ПЛАЩАТ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ НА ПОЛОВИНАТА СИ РАБОТНИЦИ... ето това е цинизма....

По-големият цинизъм е как станаха това, което са днес...

Ама мно-ого ГОЛЕМ ПРАЗ !! Най-важното е, че бабите им все с пари, коли и тоалети са се занимавали на село в обора и пред полога с кокошите яйца...

неведоми са пътищата господни

Виждал съм я на живо! Много плашеща гледка е, има вид на 35-40 годишна! В никакъв случай не е поддържана - даже има някакво нечистоплътие у нея! А, момчето иначе е добро!

+1 ...хммм страшничка си е на живо:)))....ама с тази арабска жилка няма как

Браво! Трябва да приемете факта, че в България може и трябва да има и умни, предприемчиви и богати хора. Те трябва да бъдат за пример и стремеж за всички останали. И колкото повече, по-добре за да дават работа и заплати на вечно хленчещите, най-вече от северозападна България. И колкото по-бързо се образоват, възпитат и отърсят от мързела си, толкова по-добре за тях и за държавата ни като цяло. Да са живи и здрави младоженците !!!

Наглец! Тези ли престъпни цървули ни дават хляба бе!? Това ако са интелигентните, образованите и почтените, по добре да я вземат други тази дъжава. Щото ние масовото мързеливо простолюдие никак няма да им защитаваме рахатлъка.

добър ПР им направи,вземи се свържи с тях да изкараш поне някой лев,като са толкова дащни.както гледам ти щедро ги облиза.

....Искаш да кажеш хитри и крадливи!

Тежко и на държава в която предприемчивите ,умните,можещи-те са като тези!

тези мафиоти хич не ме интересуват, срам и позор са за бг

Понеже не съм много наясно с канона да попитам.РАЗРЕШЕНИЛИ СА СЕГА ВЕНЧАВКИТЕ?НАЛИ СА КОЛЕДНИ ПОСТИ.................

айде честито на Стайко, Миню и Ветко......

:) Ветко , Стайко , Миню :) как си отиват тези имена на: Мерцедес, Бентли, Ауди ... :)

Браво! Много правибно! Супер коментар! Развесели ме!