"Много трудно някой може да стигне до нас, певиците, но те парадират с това, искат да се похвалят, че са били с нас. После спират, защото се стряскат. Хората, които срещаме по тези места, където работим не са най-интересните и не са това, което търсим. Всяка жена търси разбиране, нежност и любов" - разсъждава Лияна пред signal.bg.

"След всяко участие се прибирам сама. Да, чака ме дъщеря ми, но не е същото. Всеки говори за любов, всеки е ядосан за нещо, свързано с любовния му живот. Дано и на мен да ми се случи. Искам и аз  да проливам сълзи от любов, но да има за кой. Искам съзнанието ми да е ангажирано с нещо чисто и красиво. Не искам да провокирам себе си и да го търся. В днешно време и в България не съществува според мен" - продължава попфолк звездата.

Изпълнителката е възмутена, че хората не спират да я обиждат заради това, че е хубава, но не и глупава: "Колкото повече се опитваш да излезеш от клишето  "хубава и глупава", толкова повече злослосвят и те обиждат. Колкото и мъдро да говоря, те изобщо не ме слушат. Никоя жена, която изглежда добре, не може да има акъл, това е мнението.Това за мъжете е страшна комбинация, нещо, което им смазва самочувствието."

Лияна се забавлява с клюките, че има връзка с Андрей
Лияна: Стоя настрана от Благой
Вижте снимки на Лияна >>