Лияна: Никой мъж не иска до себе си силна жена

Лияна сподели в откровено интервю, че според нея никой мъж не иска до себе си силна жена.

Обратно в новината

Коментари - Лияна: Никой мъж не иска до себе си силна жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Alex

Тази комплекс за недооценена ли я друса нещо?! :))) Оплаква се, че не може да намери умен мъж, който да се завърти около нея. Ами по кръчмите ли го търси? И той па като е умен, точно в певица ли ще се огледа. Всеобща тайна е, че повечето са с тарифи и само гледат да се закачат за някой с кинти.

Някои хора бъркат "силна" с такава, която си вее парцалите когато и където си иска и мрази да й задават въпроси. Не бой се мацко. Ще си намериш точно такова, каквото си търсиш. Дали ще го харесаш обаче е тема на съвсем друга дисертация.

никои сериозен маж не иска лека жена до себе си и ако спреш да се изказваш хората ще те позабравят но не - ти трябва да расиш непрекаснато глупости ами нали щеше да се жениш за твоита наи голяма лубов наркотрафиканта или лицемерието трябваше да ти излака неизласкваемата сащност разбери за всички си много лековата и дано да разбереш нещо от това което ти казвам не ставаш моито момиче за нищо а ако искаш да впечатлиш благо - забрави това

като и гледам физиономията ме спохожда само една мисъл.... глупава до безкрай ! ! !

Жестока е.

За съжаление е абсолютно права.

Аз бих те обичал, с цялото си сърце... Но ти, ти дали би направила това, при положение, че не съм някой богат бизнесмен ? boy_nameabv.bg

Това момиче нали щеше да се омъжва за бащата на детето? Как така няма любов? Нали онези изказвания не бяха ПР? Лияна, мъжете нямат проблем с умните, силните и красивите жени. Те имат проблем да делят жените си с други мъже. Не знам дали можеш да разбереш какво се опитвам да ти кажа, но нали твърдиш, че си умна...

Е, да хубава е, ама определено не е глупава.

Тази наистина ли се има за умна?!!

Никой мъж не иска до себе си лека жена

така правилно го е казала за силните жени. много точно .

Разчувствах се. Нещо накара сърцето ми да се разтупти след прочитането на тази новина. Животът ми няма да е същия вече. ..мисля да си тегля куршума.

Тая пък, кой иска от нея да е глупава? Тя сама с действията си затвърждава това мнение. Ако мъжете, които я харесват искат това, значи не случва на мъже.

много правилно казано1

Еми да не е трудно да се стигне до вас певиците, просто в днешно време е трудничко да се стане милионер или милиардер! Иначе с няколко милиончетая зад гърба си всеки мъж може да ви обходи (вас супер мега готините певачки) точно както се обхождат забавленията в дисниленд примерно!

Тази е всичко друго, но не и силна жена. Освен това силните хора (и жени) не се афишират публично. Те или СА или НЕ са. Само евтините и вече почти забравени чалгаджийки имат нужда от малко пиарец да не ги забравим окончателно.

Лияна не е силна жена,а е лигава и разкрепостена,подла и прекалено разголена.Мъжете не обичат лесни жени като нея.Всички са запознати с анатомията на Лияна.Тя е вечно полугола.Никой сериозен мъж не иска до себе си такава жена за повече от час-само за секс

Абе не знам дали не искат да са то теб щото си силна жена или по други причини. И все пак какво стана с Махмуд или Мемед или там както беше?

Ама кой я излъгал Лиана, че тя е силна жена? Аман от лигли, които се пънат да родят нещо смислено, а то само глупости излизат от устата им....

Лияна: "Никой мъж не иска до себе си силна жена" Глупости - моята съпруга е красива и има много силен дух и аз я обичам и уважавам все повече и повече!

Искат УМНА и ПОЧТЕНА - това първо. После другото.

Извода е: Всички жени, на които не им обръщат внимание, са силни!

Много ми е интересно в какво точно се изразява силата на една жена според Лияна? Тя казва че е умна - според кого? Дали си умен е много субективно понятие. А с делата си мен поне ме навежда на друго мнение. Ако иска хората да я вземат на сериозно трябва да промени поведението си и начина си на мислене. Мъжете не са само касички за пари. Знаем как повечето чалга певици изкараха дипломи. Но дипломата не е гаранция за знание и интелект. А що се отнася до комбинацията умна и красива - дай боже всеки му да има такава жена до себе си. Но лошото е че ценностната система на нацията ни като цяло е мноооого опорочена. И жалко ако си мисли, че мутрите пред които пее ще и дадат любов и разбиране. Не може от един отявлен консуматор да очакваш да дава. Не става.

Проблема е, че женската дефиниция за "силна жена" е доста по-различна от мъжката. Ти се наричай "силна жена", а аз няма да те наричам така, както искам, заради цензурата.

хайде стига глупости...никой не иска да е с леки жени е по-точната формулировка!

Силна като мъжкарана не. Силна като професионалист пък не е необходима за смейството, а за собствената си кариера. Силата на жената е тогава когато силните ѝ страни помагат на един мъж и на много деца ;-)

дрънка тази лека жена? След тези откровено порнографски клипове, които издава, след изцепките и с онзи кюрд - наркотрафикант, за когото все ще се омъжва и все не се е омъжила... кой ще и се върже на празните приказки? Да си гледа чалгарията и да не рзазсъждава за ум - хубава е, да! Но е празноглава като лейката, която държа на терасата... и пикае на тенекия...

Грешиш. Никой не иска плющялник до себе си. Такива като теб ги искаме за една-две вечери...

явно с такива мъже си била, на които им се смазва самочувствието, когато имат умна жена като теб до себе си. демек комплексари и малоумници. като прочетох разсъжденията ти определено би стреснала с интелекта и изказа си някой петролен магнат, ядрен физик или доктор по химия.

Мале, ти наистина ли си вярваш, та вие сте плюшени играчки за "бизнесмените", които си играят с вас, както и когато си искат.Не те ли е срам да се показваш????

Странно - нито пък лабилна ;) Истината е по средата!