Адвокатите на двете страни ще запознаят днес съда с подробностите по споразумението.

Еванджелиста и Пино излязоха вчера от съда заедно, говорейки си тихо. Сцената контрастираше рязко с появата им на процеса миналата седмица, когато тя го поздрави с неприязън.

Еванджелиста искаше Пино да изплаща по 46 000 долара месечна издръжка за петгодишният им син Огъстин. Тази сума е рекордно висока за издръжка. Манекенката твърди, че харчи толкова много, заради въоръжената охрана и постоянната бавачка на детето. Защитата на Пино нарече исканата сума "нелепо висока", въпреки богатството му.

Вижте снимки на Еванджелиста >>

Като президент и генерален директор на холдинга "Пино-Прентан-Редут", който е собственик на луксозни марки като "Гучи" и "Баленсиага", Пино печели по около 4 милиона годишно.

По време на процеса стана ясно, че часовникът му струва 100 000 долара, само за една 12-дневна почивка е похарчил 52 000 долара, а за една година си е купил дрехи за 62 000 долара.

Милиардерът има още едно дете Валентина на четири години от Салма Хайек и две други деца от предишен брак. Линда Еванджелиста изтъкна, че на Валентина той е купил къща за 12 милиона долара и преброи многобройните подаръци, които й е правил, като не пропусна да каже колко ощетен е синът й.