Моделът споделя, че според нея не е нормално да следваш любимите си звезди навсякъде, дори в тоалетната. "Наскоро бях в Шотландия и хората там ме попитаха какво съм правила в град Инвърнес. Бях учудена от къде знаят, че съм била там. "Някой, който е бил в тоалетната, когато и ти си била те е снимал и е публикувал снимката в Туитър", беше техният отговор. Това е плашещо. Когато бях тийнейджърка и аз имах своите любими лица от музиката, киното, но не беше като сега. Сега хората все едно са обсебени. Откриват кой им е любим и започват да го преследват, трябва да знаят всичко за живота на този човек, а с Инстаграм и Туитър можеш буквално да си част от живота на този човек", казва Кара.

В долната част на стъпалото си тя има татуировка, на която пише Made In England (Произведено в Англия). За красавицата всяка татуировка има специално значение, а тази показва, че е била третирана като кукла в продължение на дълго време. "Надписът показва, че съм се чувствала като кукла в продължение на много време. В началото си като манекен от витрините. Няма нужда да имаш душа и да размишляваш. Трябва само да си свършиш работата. По-нататък обаче мнението ти започва да има смисъл и хората искат да чуят какво мислиш", споделя тя.

Кара Делевин съветва младите момичета да не стават модели. На въпрос как би реагирала, ако дъщеря й един ден поиска да стане модел, тя отговаря: "Ще кажа "не", ако тя се вдъхновява само от това. Около мен има много момичета, които ужасно силно искат само да бъдат модели. А аз мисля, че всички те могат да правят и по-хубави неща от моделството. Аз обичам професията си и искат да работя това, не казвам нищо лошо за моделите. Просто мисля, че тези момичета могат да се занимават и с други неща. Всеки модел преминава през какви ли не трудности. Ако имаш мозък, използвай го и започни да се занимаваш и с него друго", казва Кара Делевин.

Вижте снимки на Кара Делевин >>