Кара: Не бих съветвала младите да стават модели

Кара Делевин сподели в интервю за вестник "Гардиън" защо не иска да бъде модел до края на живота си.

Обратно в новината

Коментари - Кара: Не бих съветвала младите да стават модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Кара като я видя все се сещам за Вежди Рашидов. Е, ако не за Рашидов, то поне за ВЕЖДИ. Иначе на 23-та снимка не изглежда никак зле. нооо... само на 23-та!

Абе какво се случва с тия манекенки в ден днешен. никой ни ги знае, ни ги е чувал а гърмят за тях все едно са последните жени останали на земята. Едно време имаше една Клаудия Шифър, Синди Крауфорд и някоя и друга, но всички ги знаеха - и си има защо. Красиви жени бяха, а не тез изпосталяли вампири. Каква е тая мода на живите мъртъвци, не знам.

Малиии хърбела скелет на батерии... Определено няма да ставам модел. Аз ще умра ако съм такава хърба и по цял ден тря да се крепа на 20 сантима токове.

Бъдете жени преди всичко. Стига суетност!

На кифлите и на коконите не им хареса коментара!

Който го е страх от вълци-да не ходи в гората! Тая грозотия е напълнила гуша, а сега гледа да разпъди конкуренцията!

Който го е страх от вълци, да не ходи на ревю на тази.

Luna0102

Не знам какво и харесват с тези вежди като войвода, а колкото до съветите и, те са по-скоро страх да не бъде изместена от по-млада, иначе самата тя щеше да е отказала моделството.

Всички коментари са клиширани!..замаяла се е.. откъде на къде ще съветва младите?!всеки да си върви по пьтя да съветва дъщеря си така може, и ако тя съжалява за безмозъчното пропиляно време като манекенка то милъони искат да са като нея, но малцина успяват;а тя ако се беше захванала да използва мозъка си и да е никому известна... дали нямаше да си казва - да бях станала манекенка!

Къв е тоя вампир?

Кара е готина, има изражение на сърдито хлапе, а когато се усмихне изглежда някак си палава.

"Не бих съветвала младите да стават модели", но тя е модел. Къде е логиката? Значи аз мога, но ти по-добре недей, че не е лесно! Въпрос на вкус, но тази мацка изобщо не ми хваща окото :)

Логиката куца, но не нейната. Разбира се, че тя може да изкаже мнение по въпроса дали си заслужава да си модел, кой друг иначе, продавачката в магазина ли? Момичето е избрало професията и е станала успешен модел, след като е минала по целия път може да погледне назад и да каже - заслужаваше си/не си заслужаваше. А изявления като това, че не ти хваща окото само показват, че много погрешно си мислиш, че твоето мнение е важно за някой друг, освен за теб самата.

Абе така е, много е трудно да си модел. Като се има предвид заплащането зна модела за единица труд си мисля, че е къде-къде по-лесно и по-добре платено да копаеш някому лозето, или да бъркаш бетон на ръка. Да се чуди човек, защо толкова се натискат да са известни модели и да се скапват от работа.

Искат защото е най-лесно! Толкова млади хора в днешно време ги мързи да гледат, камо ли да работят всеки ден от сутрин до вечер. Моделската работа е за такива, които искат да печелят лесно.... или , в случая в Бг, да си лягат с някой...различен ....често.... за пари

Само дето има неща, които не могат да се измият с вода и сапун, може би това е имала предвид намусената моделка.

Или такива, които могат само краката да си разтварят!

Кара казва - Ако имат мозък да го използват, а не да стават модели. В такъв случай това признание ли е, че тя няма мозък?

Точно така: "Старите" трябва да стават модели, а младите да получават пенсия и да си я харчат със здраве. Като остареят - да почват да работят доколкото и докогато могат!