По думите на източник на "Radar Online" 53-годишният Том Круз е много влюбен в 22-годишната Томас, а и момичето отговаря на чувствата му. Голямата разлика във възрастта не притеснява двойката.

За връзката на двамата в западните медии се заговори още от края на миналата година. Круз и Томас са се запознали през 2014 година на снимките на филма "Мисията невъзможна 5". Щом видял Емили, Круз дал да се разбере, че иска да работи с нея до края на снимачния процес.

Вижте бившите на Том >>

Освен предстоящия брак медиите в САЩ активно обсъждат приликите във външния вид на Емили Томас и бившата съпруга на Круз - Кейти Холмс. Двете много си приличат.

Ако Круз наистина поиска ръката на Емили Томас, тя ще е четвъртата му съпруга. Круз и Холмс се разделиха през 2012 г. след продължил пет години брак. Според източници от обкръженията им бившите съпрузи отказват да разговарят помежду си и са оставали на посредници уреждането на всички въпроси, касаещи дъщеричката им Сури, в това число и посещенията й. Преди Кейти Холмс Круз бе женен за още две актриси - Мими Роджърс и Никол Кидман, с която имат две осиновени деца.