Именно там те се венчаха през 1994 година. Да отдадат последна почит на Рене пристигнаха стотици хора.

Вижте снимки >>

47-годишната певица им благодари и заяви, че подкрепата им е благословия. Тя се спря и говори с много от тях, приемайки съболезнованията им. Ковчегът на съпруга й бе отворен, за да може всеки да си вземе "последно сбогом".

Поклонението бе излъчено по три телевизии. Със Селин бяха майка й, братът на Рене и синът й Рене-Чарлз (14). Погребението на съпруга й е днес.

Рене Анжелил почина на 14 януари на 73 години. Той се бори с рак на гърлото от 1998 г. Импресариото е роден в Монреал в семейство от ливанско-сирийски произход. Става певец в група Les Baronets, но няма успех и се насочва към професията на агент. Анжелил открива Дион, когато тя е едва 12-годишна и с течение на времето я превръща в световна звезда.

Историята им прилича на тази от "Птиците умират сами". През 1994 г. двамата се ожениха на пищна церемония. Селин и Рене, който е с 26 години по-възрастен, имат три деца. Заради заболяването на Анжелил Селин Дион прекъсна кариерата си през 2014 г. Певицата каза, че съпругът й е подкрепил завръщането й по-късно на сцената.

Преди дни от рак почина и братът на Селин - Даниел Дион.