43-годишната актриса е на корицата на "Vanity Fair" и дава интервю за изданието, в което описва любовта си и отношенията между двамата.

Вижте снимки на Дженифър, Бен и децата им >>

"Тичах по плажа към него и пак бих тичала. Иначе нямаше да имаме тези три деца и всичко, което сме преживели. Той е любовта на живота ми. Какво да направя за това? Той е най-брилянтният човек в стаята, най-харизматичният, най-щедрият”, споделя Дженифър.

Двамата с Бен обявиха, че се разделят миналото лято. Според медии причината за развода била връзка на актьора с бавачката на децата им Кристин Озуниян. Актрисата взела решение да се разделят, след като разбрала, че тайно се срещат. Сега Гарнър разказва, че с Афлек са били разделени от месеци, когато чула за историята с бавачката и уточнява, че Озуниян няма нищо общо с развода.

"Изгубих мечтата си да танцувам със съпруга си на сватбата на дъщеря ми. Но трябва да видите лицата на децата, когато той влиза в стаята. И ако виждате, че децата ви обичат някого толкова чисто и отдадено, сте приятели с него", коментира още Дженифър в интервюто.

Тя обяснява, че с Афлек са на едно мнение какво искат за децата си Вайълет, Серафина и Самюел.

Актрисата казва в интервюто, че се грижи за себе си и не е работа на Бен да я прави щастлива.

Преди брака си с Афлек, Гарнър бе омъжена за актьора Скот Фоули от 2000 г. до 2004 г.