Дженифър Гарнър: Бен е любовта на живота ми

"Не се омъжих за голяма филмова звезда. Омъжих се за него. И ако се върна назад, бих го направила отново", проговори Дженифър Гарнър за раздялата си Бен Афлек.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Гарнър: Бен е любовта на живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютен сладур и неотразима в "Електра"! Е, вярно, вече малко отдавна беше, но е запазила сладурското си момичешко излъчване. Има нещо и от Джулия робъртс, и от Анджелина Джоли. И да не скромничи кой е бил по-голяма холивудска звезда - ами тя каква е? Бен наистина е стъпил в кравешко и е изял жабетата, оставяйки такава жена.

Много беша сладка! И не само в "Електра"! А в "Нарична още"? Все пак да не забравяме, че ние виждаме само положителните и черти - външния вид. Отношенията между хората в действителност са сложно нещо. Случва се какво ли не - понякога човек се изненадва от много неща.

Тогава защо се е развела с Бен Афлек?

Защо се разделят хората? Той е изстинал към нея, защото се е привързал към другата и тя е усетила, че нещата са си отишли. Нали мъжете били моноамни, т.е. обичат партньрката, към която се привързват. Бавачката е прекарвала много повече време отколкото Дженифър с децата и с него, гадничко но факт.

Ама сега като се развеждате го изнудваш за милиони нали... Какво стана с това тичане по пясъка лИбов и дрън дрън. Щом става дума за милиони които е заработил и искаш да му вземеш. друга песен запяваш мило. Всички жени сте еднакви... усмивка на лицето, лИбов в устата а зад гърба вече ти точат ножа.

Егати балканския жентълмен си, майна! Да нямаха деца, да го наречеш изнудване, но дори тогава е неуместно.

Бен ще съжалява много, но щ И те и ние има за какво да съжаляваме. Те се опитаха да станат идеалната двойка на Холивуд. За съжаление там моногамни мъже няма. Ако пък има, то те не са истински мъже. Бен ще съжалява много, но ще бъде късно.

Твърде обикновена е Дженифър до този блестящ мъж. Хитрушата се е опитала да го обсеби чрез децата, но ... и с 5 деца трудно би го задържала.

Като гледам много малко хора споделят мнението ти. Цъкни си някое плюсче, че дисбалансът е станал твърде голям! ;-)

Съгласна съм с Мери. Безлична изглежда до Афлек.

всяко щастие е измамно Ги дьо Мопасан

МНОГО ги харесвах тези двамата като двойка. Още от началото на връзката им... радвах се на всички новини, свързани с тях, за всяка бременност на Дженифър и т.н Много криво ми стана, когато научих, че са се разделили, защото бяха една от малкото земни и симпатични двойки в Холивуд и с все още "читав" брак...но уви... Много силни думи е казала за Бен. Почти се разплаках. Да са живи и здрави. Дано намерят щастието пак.

Недей, де. След 5-7 родини ще са се развели.

Бен Афлек, Джъд Лоу, Шварценегер, ... Добре, че нямам пари да си наема бавачка или домашна помощница. Ми те, направо, секстигрици! ц, ц,ц...

Холивуд е меката на проституцията. Там обслужващия персона е от неуспели, нереализирали се актьори/актриси, режисьори, сценаристи и т.н. готови на всичко, за да "пробият". Тези дето са чели книжките на Джаки Колинс ще потвърдят.

Пропусна Итън Хоук.

киното е челюсти! Обсебва всеки и всичко у хората и ги прани неадекватни и неспокойни!

Или по-скоро суетата.

Еееех, жени, жении! И Лопес го хвалеше в отрковенията си неотдавна, когато се разбра, че Мистър Афлек се развежда.

Може би ще се върне при семейството си Бен Афлек ?Дано се осъзнае!

Нема страшно, дори и разведени нали той ще отведе дъщеря си до олтара и нищо няма да му пречи да изиграете един танц! Жалкото е че винаги в тези връзки единият дава повече и страда повече при разпада. Анистън още преживява Брад Пит и това беляза последващите и връзки.

Красиво и тъжно !

Какво всъщност е станало. Всяко семейство вкл. и моето си има личен живот който само ние си знаем но достойното държание на тази жена заслужава огромен респек.

Дженифър Гарнър е много добра актриса, чудесна майка и силна жена. Бен Афлек е красив, но неориентиран и комплексиран мъж, получил Оскар не съвсем заслужено, объркан от хазарта, жените и алкохола.

Не знам какви комплекси може да има един толкова талантлив и готин мъж. Бяха страхотна двойка, жалко за раздялата.

Не съм го измислил аз. Прочел съм, че има проблеми с, цитирам: хазарта, жените и алкохола.