Преди сватбата си с него певицата имаше 2 провалени брака - с Оджани Ноа (1997–1998) и Крис Джъд (2001–2003), както и провален годеж с Бен Афлек. Връзката й с Антъни също висяла на косъм още в началото.

"Издържах 7 години", каза Лопес пред списание W - "Много бързо разбрах, че нещата няма да се получат." Тя и Марк Антъни се ожениха през 2004 г. и обявиха раздялата си през 2011 г. От този брак певицата има 2 деца.

Вижте снимки на Джен и Марк >>
Снимки на Марк и новата му съпруга >>

Джен призна, че трудно понася провалите в личния живот: "Когато става дума за работа, съм неуморна. Но личните си провали винаги приемам тежко."

"Когато бракът ми свърши, не ми беше лесно да простя. Мечтите ми не се осъществиха и ми се струваше най-лесно да се отдам на разочарованието и яда си. Но Марк остава баща на децата ми. Затова трябва да се старая нещата да са спокойни. А това е най-трудната ми задача"
, каза Лопес.

Сега Джен е с Каспър Смарт.
"Събрахме се, после скъсахме, а сега отново сме заедно", обясни певицата -  "Все още не съм се отказала да се омъжа за някого и да прекарам живота си с него. Обожавам филма "Тетрадката". Моя мечта е да остарея с някого."