Дженифър Лопес: Трудно простих на Марк Антъни

Джей Ло призна, че трудно поддържа приятелски отношения с бившия си съпруг Марк Антъни.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще сврши като мадона сама или с използвачи и свършена кариера

Аз ли нещо не разбирам, ама как може да мечтаеш да остарееш, пък било то и с някого?!

Аз ли нещо не разбирам, ама как може да мечтаеш да остарееш, пък било то и с някого?!

На Мелмак, животът е такъв....

Гъзът й е голям и затова не й върви в браковете. Един мъж колкото и да обича, в крайна сметка не може цял живот да живее с двойно по-голям задник от своя под един покрив.

Красива, богата, известна и успешна. Как да има успешен брак, като всеки мъж би се чувствал смачкан до нея.. А и тя няма да търпи изневери, алкохолизъм, или недай си Боже, домашно насилие. Тъжно, но факт - повечето мъже са комплексирани, и не могат да издържат с по-силна жена до себе си.

Никой мъж не иска жена му да е по-успешна от него. Затова не й е лесно. Но искрено й пожелавам да намери човек до себе си, който ще я обича истински, а няма да гледа на нея като на секси-касичка...

Добре че беше Марк Антъни да и направи деца,че никой друг преди и след него не пожела.

Обожава филма "Тетрадката", но там се разказва за обикновени хора с големи сърца, а не звезди, които сменят всяка петилетка съпрузите си. С тоя кофти характер не я виждам след 30г. да чете в старчески дом тетрадка на мъжа си.

Проблемът е в нейния ужасен вкус за мъже

според мен женифар,трябва да се сибере отново с антини,иделно семеъств.на снимка,новата е много по млада от него,сте го зареже след изврстно време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки иска да не остарява сам, но трудно се получава, а ако си известен е още по -трудно. Материално независима жена с кариера не си мълчи за нищо, не търпи изневери , алкохолизъм и разни други.

И кво, ако не си самостоятелна жена, значи е някакъв добродетел да търпиш изневери и алкохолизъм ли... това и най-забитата шматка не трябва да го търпи, така си мисля... А и кое му е хубавото да търпиш изневери и алкохолизъм...

При толкова провали е крайно време Джен да погледне в огледалото и да потърси вината там!!!

Боже ,новата жена на Антъни колко е по-висока от него!!Ужасна двойка.А иначе и Лопес и Антъни са много богати,известни и с успешни кариери-никой не прави компромиси..,сигурно е много трудно,как да се получи успешен брак?

И на коя снимка го видя с "новата му жена"? Тук всички снимки са със старата !!!

Иванова

някой май не само не може да чете, а и недовижда

slavrado

Този мъж, стои смешно до всяка една жена. хахаха.

И аз съм жена, и аз обичам 'Тетрадката', но това е има-няма два часа филм. А бракът си е за цял живот и не винаги е цветя и рози, още по-малко пък всичко, за което сме мечтали. Има хора, които просто не могат да избягат от фантазиите си и да оценят какво имат. А що се отнася до идеята "да остареем заедно" - с Каспър едва ли ще й се получи по простата причина, че остаряването при 20-годишна разлика е твърде относително понятие. Марк бил грозен, тя хубава... е, то пък да не е само красота за кориця, я

Абе Дженифър как можа този смачканак Антъни да ти стане мъж?? ти си толкова красива жена как може да се влюбиш в този неврачен човечец? та той нищо не представлява като мъж, това жените сте много загубени...

Тя я хубава жена, той може да пее хубаво ... такива ми ти работи.