Цвети падна от 6-ия етаж на жилищна сграда в столичния квартал "Надежда" и почти година след това тя проговори пред списание Umbrella bar.

"Фактът, че съм жива, се дължи на някаква помощ от страна на мама, която загубих едва на 10 години. На нея посвещавах и всяка своя победа"
, казва Цвети.

Вижте снимки на Цвети >>

"Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падането, и по време на възстановяването ми, когато бях толкова зле, че не пускаха никакви външни хора, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които приемах. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си."

Цвети обаче призна, че това съвсем не е бил най-тежкият момент от живота й:

"Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото.

Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Най-тежък обаче бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми"
, разква още Цвети.

Цвети обаче вече изпитва удоволствие от живота и се радва на страхотна подкрепа от правилните хора и е обичана от нейното момче. Красивата грация разкри, че е изпълнена с живот и се чувства добре.