Цвети Стоянова: Майка ми ме спаси от смъртта

Златното момиче от ансамбъла ни по художествена гимнастика Цветелина Стоянова най-накрая се реши да разкрие подробности около инцидента от 14 юни м.г.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Стоянова: Майка ми ме спаси от смъртта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше хубаво момиче,докато не се направи на маймуна в лицето и не заприлича на евтино куве

Идеална е за еВане, мммм.

Към злобарите : молете се да не ви сполетяват трагедиите в живота на това момиче. Да загубиш мама, когато си само на 10 годинки, е голямо нещастие. Затова на снимките с ансамбала тя е винаги сериозна. Желая й кураж и щастие!

Ох пачата ни златна. Много се измъчи в Дубай.

Аз пак и желая да слезне на земята и да се хване за работа, вместо да си щрака грозната силиконова мутричка и да я качва в нета.

Иска и се да е известна ама не става, защото най-голямото постижение в живота и е скачането. Не заслужава уважение подобно същество.

пеци лайнеци

Аз лично съм напълно съгласен с твърденията, че тази не може току така да се възстанови след толкова травми. Просто човешкото тяло не е създадено така. Ако имаше толкова много наранявания и операции действително щеше да си виси по центровете за рехабилитация и да е нон стоп на обезболяващи, а тя си прави селфита и обикаля из чуждестранни петзвездни хотели.

Това е долно и отвратително същество, от което всички ние трябва да се срамуваме.

За мене това игнориране на ансамбъла, на предишните и съотборнички без думи говори че вина за нейното състояние тогава имат и те колкото и да се правеха на невинни и загрижени..Лицемерието им отблъскваше защото немалко народ знае колко добре го умеят.. Нека да започне новия си живот момичето заобиколено от добронамерени а не лицемерни подлоги за да види че има и друг свят извън клоаката в художествената..

Тази статия и пишещите по-долу "патриоти" за пореден път ми показа, че ако има проект за национален паметник на българите ще носи името "паметник на злобата и завистта" и ще се вижда от Луната - големината му е неизмерима ...!!

Критиката е градивна. Не омаловажавам успехите и в спорта, нито отричам това, че е хубаво момиче. Просто е избрала лош път.

Е, то и за теб ще е този паметник, освен ако не си българин!

Българин съм, но се опитвам да загърбвам турския, ориенталски манталитет на това отвратително мислене. Между нас има и много свестни хора (не визирам себе си).

Лъжкинята се завърна! С по-големи джуки от всякога, с повече силикон от всякога, по-безочлива от всякога. Как се понасяш бе момиче?

Наистина ли се свършиха достойните български спортисти, та не преставате да пишете за това морално деградирало момиче? Толкова ли нямаме постижения? Защо продължавате да се занимавате с лудостта на Цвета? Грозно е. Пишете повече за нея, отколкото за който и да било друг спортист. А имаме велики имена, които славят България всеки ден!

Тоя боклук омръзна на всички.

Пич, колко ти платиха за твоя коментар и за тези двата поде него?! Ти си за срам! Това е да си боклук, а не пострадали хора!

Колумбиана

Николко не са му платили.. И аз я защитавах в началото, но сега ми е леко антипатична. Нормалните хора, след такова нещо преосмислят живота и приоритетите си. Тя избра да се превърне в нацупена кифла, сърдита на целия свят.

Започвай да бачкаш като всички нормални хора бе пача. Стига си просила! Не те ли е срам. Парите, които ти дадоха за лечение ги профука попочивки

Глупости, ти не си в час. Препаткала си от скука да висиш на работа без нищо реално да правиш, без да има полза от теб. Кой откъде има пари и зс какво ги дава си е лично негова работа, където ти нямаш право да си вреш носа.

Я вземи се скрии, идиот! Заслужаваш да те вържат да бачкаш като луд и да гледаш как други пред теб почиват и се радват на живота. Да гледаш, да псуваш безсилно без никакъв шанс да промениш НИЩО, и пак да бачкаш докато се скапеш от мизерия! Това заслужавате всички завистливи гнусари от този форум!

Самоубийството е грях. Опитът за самоубийство - още по голям! продължавайте да величаете греховните дела. Пъкълът ще слезе на земята, а Содом и Гомор ще ви се видят като разходка до Капри. Анатема!

Защо продължават да ги наричат златни момичета, като те си бяха бронзовите медалистки? Златни са сегашните - новият отбор, който за съвсем кратко време излезе с нови съчетания и вече на 2 състезания са със златни медали. Индивидуалните състезателки също бележат прогрес. Явно новата треньорка се справя отлично. Успех на всички!

Ще ти кажа защо са ЗЛАТНИ. Защото на фона на цялата лайнария в България, на фона на 0 постиженията ни в спорта и в много други области, на фона на боклука в България, са не само ЗЛАТНИ момичета, а ЗЛАТНИ БЪЛГАРИ! Направи ти нещо за името на БЪЛГАРИЯ и после си задавай подобни въпроси! Сега не си губи времето!

златни са им п.у.т.к.и.т.е

Гадно ми е да чета коментарите ви... Тъжно е, ако наистина сте толкова лоши и негативни. Цвети благодари много пъти на лекарите, на семейството си, на всичко хора. Много бързо забравяме радостта, която ни носеше това момиче с играта и с медалите си. И какво като отишла в Дубай, и какво като сменила визията си, и какво като си прави селфита и си ги публикува?! Тя оздравя! Тя е на крака! Запитайте се как е расла без майка. Как, отглеждана от баба и дядо, се е посветила на желязната дисциплина в художествената гимнастика...Как е преживяла загубата на дядо си, проблемите на брат си..защо всъщност е скочила.. Ама не, Дубай ви се наби в очите.. Много грози коментари.. Пожелавам от сърце на всички поне по едно пътуване до Дубай, нощувка в 5-звезден хотел там, плуване с делфини и всичко, каквото си пожелаете! Та дано станете малко по-добри!

Да оставите жената на мира, какво ще кажете?! Хем ви поомръзна, хем ви гложде любопитството и пикантерията, но е време да спрем!!!! Иначе ви почвам вас, чистите, праведните херовими!

С две думи - цвето, престани! Ако някой се интересува от твоето житие битие ще посети профила ти. Аз тотално не се интересувам къде си, какво правиш, какво чувстваш, какво ядеш, какво сер....

Лили, коя си ти, че да казваш кой да престане или да не престане? Ако иска ще се изявява, ако не иска, няма, с нищо не ти е длъжна! Като не искаш да я четеш, просто пропускаш тази новина и толкова, няма нужда и ти да сереш тук заедно с другите гнусари!!!

Разбира се, че майка ти помага Цвети. Иначе няма обяснение как си оживяла и как сега намираш сили и живееш, въпреки болката. Не се сърди на злобарите, те и Исус биха разпънали на кръст още веднъж...Завиждат, защото знаят, че те не биха могли да оцелеят в такава ситуация, а на всичкото отгоре новините за теб са най-четени и най-коментирани. Как няма да станеш известна като си истинско чудо, със сигурност не си търсила такава слава.

МОМИЧЕ - ИДИ И СЕ ЛЕКУВАЙ !! ТИ НЕ СИ ДОБРЕ И ТИ ТРЯБВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ!!

Свършиха паричките събрани от състрадателните българи и тя се върна от Дубай. Втора серия на измама няма да има и е време да започне да работи.

Лелееее, как можа тъпата ти глава и злобната ти душа да го роди това изказване! Имай страх от бога, бъди смирен/а!!!!! Без коментар!

Има мастии, които цял живот не работят и живеят на гърба на мъже, така че я оставете момичето непрокопсаници такива! Как не ви е грях?!

Молете се да не попаднете в нейната ситуация. Тогава ще ви питам ПР ли е. Сития на гладния не вярва.

Гнуся и ме е срам от всичко, което сте изписали! Какъв долен народ сме! Защо не прочетете под някоя новина на CNN, какво значи съпричастност!? Докато изписвате всичката тази гнусотия помислете дали не предизвиквате съдбата, дали утре няма да се случи на вашия син/дъщеря. Искрено се надявам това хубаво момиче да не чете цялата тази помия и злоба! Как живеете с такъв негативизъм и омраза, бре??

Аз пък искрено се надявам да е прочела всичко за да разбере, че народа не е толкова глупав.

Не, напротив, народа е глупав, защото си мисли че с подобен манталитет "ще се оправи". Не, НЯМА да се оправи. Ще живее в завист и омраза, ще мрънка и ще се оплаква в безсилие безкрайно, в едно безкрайно чувство на ощетеност, и НИЩО няма да промени. Които обаче поумнеят и разберат, че с омраза, И ТО БЕЗ ПРИЧИНА (защото това момиче НИКОГО не е ощетило, ако си мислите, че щяхте да сте по-богати ако тя не беше ходила в Дубай, лъжете се, НЯМАШЕ да сте по-богати!) сами закопават себе си, едва тогава ще се оправят!

До 22.Много точно казано.Явно се намират и умни хора в тази държава!

Хайде сменете го вече този некролог от първа страница. Няма ли някой атентат, ученик заклал учителката си докато рецитира "Опълченците на Шипка", поп изнасилил бабичка в олтара?

Цвети, миличка, това, което правиш е един много грозен ПР. Опитваш се да градиш кариерка и да се превръщаш в някакво селебрити на базата на хорското съжаление. Всъщност ти си едно много жалко създание, без достойнство. Превърна психическата си нестабилност в обществен панаир и проситба за внимание. Защо вместо това не блеснеш с професионалните си качества? Имаш ли такива въобще?

ееее, айде стига с тази Цвети, още една откачалка,има хора в много по-трудно положение.

Цвети Цветиева. Една секунда невнимание, цял живот страдание. Защо й трябваше да скача? Толкова тежко ли й беше?

хора, обърнете се към Господ докато е време, нали знаете че земния път е една секунда от 4.5 милярдната история примерно на земята... разберете НЕвярващи , че не може вие тук да имате лаптопи коли пиете бира като мен а с нашите модерни телескопи с които виждаме милиони години надалеч не се вижда нищо , на Марс пратихме марсоходи не са намерили един микроб.,..ако от комети е дошъл живота аджеба защо и там не е паднала пък колко прихванал толко...ОК , но от комета ако е дошъл живота замислете се дърветата от къде са пластмасата и тем подобни , или гом,емия взрив.....ОК ма от нищо нещо и да има живот дървета и метали ..няма как , живота е твърде кратък ами после...мислете за това...живота е изпитание за след това бъдете добри , спазвайте 10-те божи заповеди...там пише не кради , не убиваш не ЛЪЖИ не прелюбодействай на любимия човек , какво губите ако ги спазвате дори да сте не вярващи ???? ами ако споредвас няма Господ ами ако има ....живота ви се изтъркулва за един ми ги ми после ????????? мислете хубави

Няма Божа заповед "не лъжи" има не лъже свидетелстват не е същото!

тук един и същи тъпак написал 200 мнения - ти някой ревнивец ли си? Гошо ти ли си?

Наполеончо, прибери се в стаята си моля. Не се разхождай навън.

Това същество няма да се укроти. Няма смирение, няма благодарност, няма разкаяние... дайте и само почивки, селфита, безбожно скъпи магазини и известност. Няма значение че хората от много време насам не я понасят и то с право. Тя иска да си е в новините и това е.

Първо те спаси лекарския екип на Пирогов, който денонощно те обгрижваше и направи и невъзможното за да те върне към живота.Така, че първо благодари на тези невероятни хора. После - на всички , които искрено се молеха за твоето съживяване и оздравяване - роднини, треньори, гимнастички, спортни деятели и стотици обикновени и добронамерени хора. Благодари на Бог, моето момиче и започни да живееш по-кротко и смирено втория си живот.

Съгласен с Иво П. Снимката, която публикува на гръбнака си (очевидно не нейна) не би и позволила да плува с делфини. Доста мъки и болки щеше да има.

Тя не е скачала, но направи брилянтна схема за източване на пари и си подсигури живота. Ако беше минала всички тези операции и мъки, за които твърди, нямаше да може месец след излизането от болница да се развява в Дубай, че и да остава там няколко месеца. Щеше да се възстановява, вместо да се пече на плажа. То ако беше болна тя не би издържала на това слънце, но това е друг въпрос....

това същество явно е скочило от високо, и си е паднало на главата!

След всички прочетени злобни,тъпи,необосновани коментари изпитвам ужасен срам,че съм българка и някой ден ще стана като вас,генетично е,вие не се ли срамувате?Момичето е прекрасно,протегнете ръка вместо да лаете като гладни кучета.

Вече и беше протегната ръка, а тя я ухапа. На простосмъртните не им се оказва такава чест да се събират пари за тях и масово да се дарява кръв. Всички искаме да живеем. И всеки човешки живот е ценен. Тя не използва събраните средства за възстановяване, а за лукс и разхищение. Редно беше да направи жест и да върне излишъка на нуждаещи се от лечение деца.

Ох, притесних се. Помислих, че ще искаш и да скачаме.

Най - вероятно ще станеш като нас Juju, защото рано или късно ще те "натисне" живота (от цялото си сърце разбира се желая да не ти се случва никога), но тогава ще се срещнеш със системата на здравеопазването, която работи само за такива като Цвети и ще ти стане много горчиво като се сетиш за начина, по който тя се отнесе с хората, които и помогнаха.... защото тя е по-важна от другите пациенти. Не беше редно да се държи така след похарчените пари за нея. А колко много хора можеха да бъдат спасени за тези пари... уви

ok де,вие какво искате-като й е помогнато да живее,да продължи да го прави с чувство за вина,че някой й е помогнал ли,всички се молихме тя да оцелее,то пък взе,че някой горе ни чу,били сме добри и това е,край,забравете доброто и не искайте в замяна тя да прави каквото ви харесва.Поздрави на всички,но не говорите със сърцето си,а с нещо друго.Всички имаме деца в крайна сметка,смилете се малко.

Тази се изкара най-голямото чудо на природата. Хората след една операция се възстановяват с години, а тя след УЖ поредица от операции, потрошен гръбначен стълб, месеци наред в безсъзнание и т.н. и т.н. щом се събраха достатъчно парички в сметката, скочи от леглото и започна да плува с делфините и да се пече на плажа да събира тен и да води светски живот. Човек, който е в процес на възстановяване не би се сетил за това.

Цветелина беше с политравма, и наистина е медицинско чудо, че въобще оцеля. Прочетете малко, по принцип политравмата е несъвместима с човешкия живот. Късмет и шанс, не и измама.

Моето момиче, айде и малко уважение към лекарите дето те лекуваха толкова време. А и все още имаш нужда от лечение, само че от едни други лекари -психиатрите! Това поведение след болницата не е нормално, но ти не го осъзнаваш.

Не се гаврете с горкото момиче. То толкова мисъл вложи в това да стане известна и да поддържа интереса към себе си. То не бяха селфита, то не бяха делфини, шейхове, петзвездни хотели, накрая ще свърши парите и пак ще трябва да скача.

Стига издигахте в култ това безмозъчно и алчно създание. Не и правите услуга. Няма ли спортисти с постижения, за които да пишете.

Цвета нищо повече не можа да направи освен да се метне и толкова. Така стана звезда, така стана богата и сега преекспонира историята и си я повтаря понеже нищо друго не може да измисли, пък и не иска. Тя иска да си я храни държавата и ако скоро не и захранят сметката пак ще се мята.

Вече на всички им се повръща от тази. Такава наглост от много години никой не беше виждал. Точно затова и си спечели справедливия гняв на хората.

Джуко, яж и пий. Държавата пак ще плаща.

Майка и ако можеше да я види на каква маймуна се е направила и как недостойно се държи, щеше пак да си умре от мъка. Голям боклук стана Цвета.

А лекарите в Пирогов, дето те кърпиха няколко месеца? Цвети, лекувай се!

Мило момиче, не приемай нищо повече от спонсорите си, те не са ти доброжелатели. Бори се да изградиш сама живота си, с Божия помощ, постъпвай така, както би те посъветвала скъпата ти майчица. Бог да те пази

Боклука си е боклук. тя е ясна на всички. Тъпото е че се подценяват новините за спортистите, които са твърде заети да работят за да се гордее България, вместо да скачат.После обаче славата обира Цвета. За нея парите, за нея новините и после хората си мислят че няма спорт.

Напълно подкрепям gonzales1. Ужасно лошо впечатление прави 50 процента от коментарите да бъдат скрити и цензурирани. ОК, всеобщото мнение е много негативно, но вероятно има причини за това. По-добре не давайте възможност за коментари и всичко ще се оправи. Тя ще си мисли че е звезда и че я харесват

gonzales

към дир-а : щом сте пуснали темата за обсъждане трябва да се очаква , че ще има писане от всякакво естество. не върви някак си всяко отрицателно мнение да се крие , а всяко положително да стои за прочит. само преди няколко дни едно момиче падна от високо при селфи, но нямаше късмета да оцелее. дали неговата майка не е желала да му помогне ? излиза , че скачането от високо вече е нац.спорт. а не трябва...