Тя е човекът, благодарение на когото 36-годишната актриса успява да се храни изцяло здравословно и да е винаги заредена с енергия, въпреки натоварения ѝ график.

Вижте снимки на Джесика >>

Актрисата обича да се натоварва физически, затова спортните занимания са част от деня ѝ – спининг тренировки или виняса йога са сред любимите ѝ.
Така тя контролира нивата на стресовия хормон - кортизол. Най-много държи обаче да се храни чисто и оптимално ефективно за нея. Само така успява да е винаги в баланс и да намали евентуалните прояви на възпаления в тялото.

Кели ЛьоВек прави промени в храненето ѝ, като препоръчва да преустанови консумацията на соя, тъй като според някои изследвания соята съдържа прекомерно количество фитоестрогени, което може да доведе до сърдечно-съдови проблеми.

За закуска тя приема 4-компонентно смути - (1 доза растителен протеин, 1-2 супени лъжици бадемово масло, 1-2 супени лъжици семена от чия, шепа зеленолистни и 1-2 чаши бадемово мляко, домашно приготвено и 1/3 замразен банан).

За обяд и вечеря приема източници на здравословни протеини – растителни като боб, леща, нахут или риба, източници на фибри като плодове и зеленчуци, мазнини и зеленолистни зеленчуци.

Любимото ѝ междинно хапване е гуакамоле  - основната съставка в което е авокадото. То е източник на здравословни мазнини. Мазнините се разпадат до мастни киселини, които подпомагат производството на хормони и са важни за развитието на клетките.

Режимът на хранене на актрисата е изключително семпъл и достъпен. Интересен е заради видимо добрите ефекти, които оказва върху външния вид на актрисата. Защо не опитате и вие ефектът от него върху вас?