Тайната за стройна фигура на Джесика Алба

Кели ЛьоВек е персоналният нутрициолог на Джесика Алба.

Обратно в новината

Коментари - Тайната за стройна фигура на Джесика Алба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом Джесика не ти харесва ""като жена"е време да не се мъчиш а да смениш ориентацията.

Защото обичаме да хапваме и по-вкусни неща... за добро или лошо.

Пфу, че гадости! Може да поддържа перфектна фигура и с по-приятна диета. Вкусната храна е удоволствие. Не се учудвам, че често влиза в психиатрични клиники. Гладуващите хора не са щастливи.

и апнат един залък от сичко по наште маркетчета, одма че пукнат на место!

Или ще изглеждат като обикновените средностатистически 90-100 килограмови американци, които ядат същото, че и по-зле.

Като тази която съм си сложил за аватар ли? Напиши в гуглето "devon jade" и ще видиш мацка, която определено ще ти хареса :) Но пък не трябва и да не оценяваме и красотата във всичките и измерения. Независимо дали е чернокожа, азиатка или ескимоска, красотата в жените е навсякъде. Не бъдете тесногръди сноби! Мислиш ли, че ако Джесика Алба ти каже, че иска да е с теб до живот, ще я върнеш? Ама не за секс само, за жена. Ти представяш ли си да излезеш с това бижу някъде как ще те гледат всички - и мъже и жени :)))

Тайната си остава тайна

Жени, четете внимателно! Никой не ви обича разплути. Не ги слушайте тия феминистки глупости, че трябва да сте щастливи като сте дебели и космати. Т.е. ако искате, бъдете, само не се чудете що никой мъж не ви иска.

Мъже, четете и вие внимателно. В България средностатистически разплутите мъже са много повече от жените. А основната причина за "разплутост" е женският хромонът естроген, т.е. българските мъже имат повече естроген от слабите си - обичани жени!

Много красива жена, тайна-майна, няма значение как си поддържа фигурата. Да му мислят дебелите 40 годишни лелки, дето пишат най-злобните коментари под такива новини.

Не пиша злобни коментари, уважавам Трудът (с главно Т) на Джесика Алба, защото тялото/лицето ѝ е нейната златна мина и източник на доходи. А всички добре поддържани мъже и жени, които познавам, или работят в тази област, или са безработни, рентиери, татини-мамини-съпрузини лица на издръжка. Е, не всеки може да работи като фитнес инструктор/актьор/певица, или пък има щедър спонсор.

vsichki v USA znaiat, che Alba e skinny-fat. Glad, glad i pak glad. Ne trenira. ne se hrani zdravoslovno. Ima dni v koito edinstveniat i izitochnik na kalorii e chai s malko mlIAKO OT STARBUCKS. Edna- edinstvena chasha za denia. I tolkova.

Да яде нормално - не само тия трици и трохи дето ги пише в статията, такива глупости - и да гладува 1-2 дни в седмицата е далеч далеч по-здравословно от всичко друго познато ни. И не, не става без месо, яйца и т.н. - храносмилателната ни система е пригодена първо за месо и после за треви. Можем и двете наистина но второто е backup когато не хванем нищо за първото, не сме тревопасни.

До dp - Храносмилателната ни система е много по-близка до тревопасните,отколкото до месоядните животни. Не говори глупости,преди да си прочел как е всъщност.

Абе... напоследък Дж. Алба ми изглежда нещо уморена.

Хайде пак пълните членове... Списвачи на статии, моля ви, само веднъж прочетете правилото за това кога членът трябва да е пълен, и кога - не. Това ще е достатъчно, за да не ставате за резил!

Че е често срещана грешка е, но постовете касаещи нечий правопис се смятат за проява на лош вкус от 80-те насам (usenet съществува и днес разбира се). Възможно сгрешилият просто да е редактирал изречението си и правилно поставеният пълен член да се оказал погрешен след редакцията, откак не пишем на хартия с мастило редактираме много повече. Или дори да не знае кое е правилно такива постове могат само да подразнят него и да досадят на повечето дето четат.

Проява на лош вкус е масовото негрсмотно писане, а още повече квиченето в негова защита. Научете го този "ултрасложен" език, който по случайност е вашия роден и спрете с идиотските оправдания.

Виждам само едно слабо тяло, е верно, добре изглеждащ....и нищо друго. Стила й на обличане е просто ужасен, дрехите абсурд, веждите й са фалшиви, прекомерно големи и космести като на стар мъж, прическа 0 (зиро). Една изкуствена, нискокачествена да кажем "хубост".

Вуте се оплакал "Таман научих магарето ми да не яде, и то взе, че умре." Та и тези, които постигат хубавите си фигури предимно с глад, може да ги споходи същата "магарешка" участ...

Чарлз Дикенс го пише това в Оливер Туист, само че става въпрос за коня философа-експериментатор. Във всички случаи, струва си да се прочете.

и ние имахме една нутрия - Енджи Касабие, но стана арабска булка ..

36 години и трябва да се гордее с фигурата си ? Тоест, предполага се, че това е вече старост ? И какво има да се гордееш с фигура на 36 ? Според мен, по-скоро, ако се налага на 36 да полагаш огромни усилия за това, нещо не ти е в ред. Ай стига бе ! Ако е на 60 има красива фигура - това е повод за гордост.

Чак толкова старание за хубава фигура? Не си заслужава.

И нутрициолозите са хора. И те имат нужда от доходи.

Мда.. особено като"открият" светия Граал в поредната билка или плевел от Тамбукту, известни само на местното население..

По-полезен ще да е персоналния и сфинктеролог.

Каква хубава "българска" дума "нутрициолог" сте употребили! Не можахте ли да употребите специалист по хранене?

Прекалено е сложно - повече от една дума... Пък и звучи обикновено, докато "нутрициолог" дава на звученето накаква академичност, дори мистичност, ако щете.

"Смути" също е едн особено българска дума. Аз бих изпозлвал кратко и ясно думата "Бъркоч". А диетата описана в статията звучи направо смешно. Най-малкото е, че според Уикито Фасулът /боб/ съдържа 55 % въглехидрати, но в статията се твърди, че бива приеман като източник на здравословен протеин. :-)

И диетолог става.