Никол, която излиза с най-добрият български тенисист Григор Димитров, сподели: "Искам да правя повече филми, театър, повече благотворителност и след 5 години да имам собствено семейство. Да правя турнета, да пея, да създавам, да правя филми и семейство. Искам да бъда като Шаде, Джей Ло, Бет Мидлър, всички те все още са в играта."

Вижте снимки на Никол, Гришо и семействата им
 
Когато става дума за работата ѝ, 39-годишната звезда разказва, че работи върху един много вълнуващ проект и добавя, че е влязла в индустрията като музикант и артист и това е най-важното за нея, да се върне към това.
 
"В сърцето си нося проекта на мечтите си, имам визията и искам да го създам. Той е нещо, което чувствам, че не е правено досега и искам да си дам време да превърна този проект, този албум и това турне в реалност."
 
Никол обяснява, че не бърза с децата, защото има огромно семейство на Хаваите и за нея всяко нещо идва с времето си.
 
Тя допълва: "Чувствам, че Бог ме е създал, за да направя нещо наистина велико и да споделя даровете, които ми е дал, независимо дали това е музиката или помощта за хората. Усещам, че трябва да си дам време със следващия си проект и музиката си, защото трябва да се изговори и да издържи на времето. Но нямам търпение да се омъжа и да имам деца, това би било чудесно."

Никол излизаше с Люис Хамилтън в продължение на 7 години, но връзката им приключи през 2015 г.