Никол Шерцингер иска да има деца на 44 години

Никол Шерцингер разкри, че планира да има семейство след 5 години, когато ще е на 44.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер иска да има деца на 44 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахаа,ще чака Гришо да порастне още 5 год , та и у него да назрее желанието за дете.

Няма как една жена да общува само с гейове и да стане майка.....

може и да закъсне малко, те жените си имат Граница в Годинките за тези неща...

Някои жени подсъзнателно не искат деца, дори не си дават сметка за това. Пред съвестта си решават, че уж ще хванат последния влак. И когато влакът тръгне без тях, си въздъхват облекчено - не успях! :)

Хаха, това 44 да няма връзка с ограничението до 43 да се подлагат на инвитро?? И си направила сметката, че ако на 43-ия рожден ден отиде да й правят инвитро и процедурите се проточат 3 месеца, след още 9 месеца на 44-ия й рожден ден ще се обзаведе с близнаци! :) Разтърсващо. Абе някои жени кога ще проумеят, че майчинството не е някакъв отлаган последен преломен момент като пенсионирането. Какви майки ще са, ако смятат, че раждането на дете е нещо толкова нежелано, че трябва да се отложи за последно. И не им пука, че децата им ще останат 20 години по-рано сираци, в сравнение с другите деца...

малко късно е за първо раждане според медицината, ама не е невъзможно

Тя мисли само за себе си, но не и за бъдещите си деца! На 55 г. вече ще изглежда като баба и на тях няма да им е приятно!

И аз искам да правя секс с нея.

Нали имаше нещо против 47 годишни? Тя изглежда на 50.

Тая е плодовита циганка и може са роди и на 60. Като Салма Хайек - те нямат проблем, Пък и щом Алла Пугачова "роди " на 60 и кусур - за Никол и напредналите американци няма проблем.

само е Погачова не е родила на 60 , а преди критиката си е замразила яйцеклетки и като се омъжи за младежа сурогатна майка роди децата им инвитро

Аз пък искам да пия бира с Гришата, а Николчето да ни направи по една боб чорба :)

Тя като богаташка си мисли, че може да надвие природата. След 35-40 пък да не говорим 45 се увеличава риска от Синдром на Даун например. Тя като си хвърля така мнението в пространството, колко ли жени четящи женски списания ще си кажат -о имам време да си поживея я да оставя за след 45. Ми тъпо е.

Правят се изследвания и се знае дали има генетични отклонения плодът или не.Не я мисли...

Абе не хвърляйте информации ей така без да ги разбирате нещата. За това си има тестове и се вижда навреме. Много от жените с деца с Даун, аутисти и т.н. дори нямат 30г.

невероятно глупаво и неинформирано. Деца с увреждания се раждат независимо от възраста на родителите. По отношение на Слънчевите деца одавна е казано.

невероятно глупаво и неинформирано. Деца с увреждания се раждат независимо от възраста на родителите. По отношение на Слънчевите деца одавна е казано.

Аз по принцип я харесвам още от времето , когато пееше в една глупава момичешка групичка. И още тогава си личеше, че е талантлива и ще успее. Явно има и вкус, щом ходи с доста по-млад от нея и си я бива. А при нейните пари може да си позволи да ражда и на 60, стига да го желае. Може за нас обикновените хора да е дразнещо, но не виждам причина тя да не го направи, щом така го иска.

Проекта на живота й е брутален генг бенг с поне 20 човека ... тя го вижда вече...мечтае да го реализира...

Тя ако има такива мечти, няма да те чака тебе да ги измислиш, ами си ги е сбъднала вече. Пък ти си оставай само с копнежите.

Ако искада се омъжи и да създаде семейство, да се ориентира към някой улегнал мъж около/над нейната възраст

Всеки обича младичкото. И ти да имаше възможност нямаше да си избереш 50-годишен/годишна, а щеше да налиташ на младото и красивото. Тя може да си го позволи, изглежда много добре, богата е, красива, известна...защо да спи със старчоци?

Не съм против късното раждане,много жени около моя кръг родиха след 40 г и децата им са здрави и хубави,но все пак си е добре този процес с правенето,раждането и отглеждането на деца да е по с време.Но все пак това си е божа работа и има обстоятелства-намиране на партньор,проблеми със забременяване и др.,които трябва да се взимат предвит.

Тя е милионерка. Ако не може да забременее, ще си наеме сурогатна майка и пак ще стане майка на дете, което ще има нейните гени. Намирането на партньор очевидно не е проблем, щом и налитат дори младоците.

Има разлика между известните хора и обикновените. Никол сигурно отдавна е замразила яйцеклетки, които могат да се оплодят във всеки момент. Ако не може да износи бремеността ще си наеме сурогатна майка, а тя ще се развява с възглавница като първата бременост на Бионсе. Обикновените жени имат други проблеми, а не тези изброените от вас. Обществото е главния проблем. Ако една 40г може да забременее и и износи плода, не виждам защо масово хората трябва да се мусят. Именно Божа работа си е. Да се забременее на 40г не е никакъв проблем. Някои рискове са по-високи, но при лекарско наблюдение и малко търпение, това са бремености като всички други. Нека не забравяме, че в България родилка на 30г е вече "стара" в очите на хората. В Европа навсякъде се счита, че рисковете свързани с възрастта на родилката се увеличават след 44г, а не както лапни-парички докторите в БГ гледат да се възползват от хората и ги плашат с "проблемни бремености" на 30г!!! Смях в залата

Едва ли има жена, която да не мечтае да бъде оплодена от бога Гришо!

Точно така - да не бърза. Нека си поживее. Деца може и на 70 да си има. Опа, грешка, това се отнася само за мъжете! За жените след 30 става доста трудно, а тая е вече на финала!

Абе, дедо, ти в кой век живееш?

Гришо нещо ако е зает и аз мога да помогна тука...

Не знам вярно ли е или не, но едни учени бяха провели проучване и стигнали до извода, че децата на жени, които раждат в напреднала възраст са много умни и интелигенти. Голяма част от гениите са родени точно от майки над 40 години. А само за спорта да спомена, че германките са фертилни до към 50 години (статистика), и това зависи от нивото на стреса, начина на живот, просперитета. Така че аз даже няма да се учудя, ако Никол роди и след 45 години.

Например кой?

Америчка овца!

Законите не забраняват на човек да е прост.

Тази не знае , че има природа и природни закони. Не може да искаш първото ти дете да го родиш на 44.Първо - забременяването е леко и божа работа , хайде - медиците с ин витро ще помогнат, но после детенцето... - дано всичко да е нормално... Парите съвсем развалиха хората...

Вие луд ли сте? Какво ще му има на детето? Хубаво е като се хвърлят такива злобни коментари в нета, човек да се обоснове.

Доживях! Новина за Николчето, в която поне бегло се споменава, че е певица и новината не се върти около това, че си е показала циците или е нахранила Гришо с торта в интимна среща пред поне 10 фотографа.

О времена , о нрави.... "Вехтият граф" за когото е омъжена Анна Каренина е на цели 46 години...а майката на Жулиета, по време на развитие на Шекспировия епос е на цели 29 години!

може и в кримактериум да влезе, божа работа

на мен на 42 години ми спря мензиса, нормално е това при повечето жени да става до 45 години.

Аз на 42 години родих второто си дете. Нормално заченато след 1 месец опити. Майка ми влезе в критическата на 55 години. Гените и начина на живот оказват голямо влияние. Трябвало е да се грижите повече за себе си.

Напротив. Норлано е да се случва след 45г възраст. Ранният климактериум е въпрос на стрес, замърсяване, хормонални проблеми и не на последно място на гени. На майка ми също се случи на 42г възраст, но след голям стрес, изживян заради инцидент.

В днешно време си мислим така, защото все повече така се случва. Но всъщност не е нормално. Ако се върна назад в моя род от двете страни със сигурност се вижда тенденцията. Баба ми по майчина линия й спира мензиса окончателно на 50г, на нейните дъщери на по 42-5г. От страната на баща ми баба ми има мензис "от дъжд на вятър" до 53г, нейната майка след 10 деца до 55г ражда последното на около 40г. Леля ми роди 3-то дете на 45г. В нашето поколение възрастта падна много и аз други фактори освен отрови и начин на живот не виждам. Имам чувството, че всичките тия антибиотици, пестициди, Е-та, мръсен въздух, хормони и стрес т.н. за едно поколение ни е*ха майката

ТЯ ВЕЧЕ Е ВЛЯЗЛА

след 5 години да съм английската кралица... да искаш не е вредно... тази отдавна е ескорт на богати спортисти.

ами то и аз нямам работа..така че мога да й напълня терлика

Мисля, че това е моментът, в който Гришо отново става най-желаният свободен български ерген... :)

Кауня няма да те чака до тогава.

Като искаш, кво дремеш и се пулиш, правейки се на момиченце? Бързо му изсмуквай каквото пусне, че нямаш време да прихванеш! Не губи време, момиче, цяло...Хасково е с тебе и ще ти помогне, ако там при вас не стане! Вече има и подписка, всички мераклии си имат номерче и чакат...