Д-р Тасев от "Откраднат живот" иска и в живота да се занимава с хирургия, но по-скоро с пластична.

Вижте любовта на Наум и Теа >>


Наум Шопов, който се е захванал с една от най-трудните и отговорни задачи - да стане лекар, разказа, че е бил много мързеливо дете и ученик, не обичал спорта и въобще да полага усилия.

Сега обаче с приятелката му Теа спортуват редовно, почти всеки ден са във фитнеса и се хранят здравословно. Те били огромни почитатели на пицата и пастата, но заместват тестото с карфиол и тиквички.

Теа разказа, че Наум е човекът, който я е запалил по фитнеса. Двамата се познавали още от училище, но искрата между тях припламва по-късно. Те се срещат случайно в тунела на Софийския университет, а след това започват да си пишат денонощно в рамките на месец.

Наум и Теа са заедно вече пет години и половина, а той не пропуска малките романтични жестове. Тя разказа, че той често оставял нещо мъничко в кутията ѝ за храна или пък и носел кокиче, когато се прибира.

Двамата са домошари и обичат да прекарват време вкъщи. Теа разказа, че Наум е доста интровертен, а той сподели, че често социалните контакти му идват в повече и двамата са си достатъчни.

"Коментирали сме доста пъти и за брака и за децата. Не намирам брака за нещо задължително, тя също, но нямаме крайно отношение. Ако решим, ще го направим", споделя Наум.