Наум Шопов и Теа не мислят да се женят

Наум Шопов и приятелката му Теа разказаха за здравословния начин на живот, който водят.

Обратно в новината

Коментари - Наум Шопов и Теа не мислят да се женят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наум Шопов и Теа не мислят да се женят. Ще си останат fuck buddies.

с тиквички и карфиол деца не се правят. Семейните задължения също искат енергия.

Ето как се подменят застаряващите с нови и ни се пробутват. В случая, като не искат да се женят, поне да се омъжат. Айде горчиво и бодливо.

ДИР, снимките ви винаги се включват със скоростта на светлината. Предайте на администраторите на сайта!

Не мислят да се женят ... Дано повече млади взимат пример :D Евала

Мноооого ГОТИНИ и двамата...голЕми СЛАДУРИ! Млади, влюбени, красиви, талантливи и интелигентни млади хора, които са избрали да останат в България! Дай Боже повече такива българи, а не кухи, тунинговани, напляскани с макиаж до неузнаваемост, прости, изкуствени и измислени "плеймейт-ки", "мис-ки", "фолк-диви" и т.н. и т.н..... Да са живи и здрави! :)

Чета коментарите и се учудвам,защо сме толкова негативни,към нещо красиво и стойностно? Ама този какъв бил,а пък онзи какъв бил... Момчето играе добре ролята си.Приятелката му е естествено красива,красива двойка са и са слънчеви млади хора. Приятно е да ги гледаш.Интелигентни,естествени и красиви. Мускули ,кой не е демонстрирал на тази възраст? Стига с тази неприязън към хубавите и позитивни неща в България.

Това момченце добре, че цялата му фамилия е с връзки в медиите, че е токова грозновато и безлично, че едва ли някой щеше да е чувал за него. Сигурно като "лекар' е още по-бездраен и бог да пази пациентелата на такива като него. ПП Родата му е затворила целия производствен цикъл-леля му пише тъповати пиески, а тейко му ги играе. Семейството си е напълно самодостатъчно.

Предвид,че се подвизава към небезивестно силно некомпетентния Dr.E.... Но той гради имидж и трупа пари, явно приоритетът му не е медицината в истинския й вид, а под формата на сериалчета и джуки/ц..ци

Много симптични! Дано повечето българи да са такива.

Немислещи ли? Те са такива вече.

Браво! Прекрасна двойка млади и интелигентни! Караме да повярвам, че България ще има своя шанс, ако има повече младежи като тях.

Намери къде да си показва бицепсите. Този се показва в сцените гол за да му ги видим. Връзкарче. А гласът му- ужас!

Естествено с пластична хирургия! Този що не вземе да се скрие! Нито артист с артистите, а пък лекар най-малко. Най му приляга фитнес инструктор. Язък, че е син на баща си!

И.....

Много приятна и красива двойка млади българи.Бъдете живи и здрави.

Това е много стар материал и откъде го изкопахте и защо...

Докато търсеха някое старо убийство в подкрепа на конвенцията и поапданха на това!