“Бяхме приготвили някакъв сценарий, но накрая ги оставихме да бъдат себе си. Карат се, сдобряват се бързо”, признава тя. Певицата дала свобода на двамата влюбени просто да покажат един свой ден като двойка.

В клипа към “Миг на вечност” Рачков дълго нервничи, докато русокосата му половинка бърбори по телефона.. Няколко пъти й казва да свършва, а накрая хваща мобилния й и го мята на улицата. Двамата се отдалечават сърдити, но накрая тръгват един към друг, сблъскват се на средата на улицата и се целуват. Шофьор на лъскава лимузина свири неистово с клаксона си, за да мине. Тогава двамата се качват на колата му и започват да се целуват на покрива. Накрая скачат долу, Рачков отива и целува ошашавения шофьор. “Това той сам си го измисли, импровизира”, обясни Ивана.

Българската публика за първи път ще види Рачков и Мария да се целуват - нещо, което досега рядко са правили на публично място, да се събуждат заедно, да се разхождат по плажа. Актьорите са подписали 7-страничен договор с певицата и са имали право да одобрят кадрите, които ще се монтират. Снимките на клипа бяха в Златни пясъци.

Ивана обяви, че в последно време въобще не слуша попфолк. "В момента се интересувам от всякакъв тип музика, по света се наблюдава тенденция към смесица на различни етноелементи от Индия и други страни", разсъждава Ваня Калудова, както е истинското име на айтозлийката. Спадът на интереса към чалгата Ивана коментира с пресищането от много имена, с криза на идеите, липсата на качествен текст и музика и прекаленото количество певци. Всичко това според нея неминуемо довежда до спад на качеството.
Вижте снимки от булчинска фотосесия на Мария >>
Вижте снимки на Рачков >>
Вижте още снимки на Мария >>