Мария и Рачков разкриха моменти от любовта си в нов клип

Ивана гостува в “Тази сутрин”, за да представи новия си клип “Миг на вечност”. Тя разкри, че Димитър Рачков и Мария Игнатова си правели каквото си искат по време на снимките, писа vip-bg.info.

Обратно в новината

Коментари - Мария и Рачков разкриха моменти от любовта си в нов клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ивана е страхотна!

От такива като вас в Б-я не останаха нормални хора!

Това, което на жените не им достига катоум, компенсират с хитрост. В длучаят имаме типичен прпимер. Да оставим това, но ако я отгледаш тази красавицаа отблизо (и се самоуважаваш), никога няма да я допяснеш до себе си.

Не мога да повярвам, че Рачков е толкова изкуфял? Как може да се излага с тази некадърна и куха лейка? Винаги съм го мислил за умен .

Абе те са си хубави в клипа, ама на тая простакеса не й ходи д пее такива песни. Някак не ходи на естрадата да се показва с големи цици на екрана. Пък и Ивана е с един от най-просташките репортоари в чалгата. Жалко за хубавата песен. АААА и тя моля ви се вече не слушала чалга. Мила, то съзнание не се променя само със слушане на музика. ако си згубила 10-20 години знимавайки се с помия, как да стане, че да си френска дама. натрупвания трябват,ей... Я виж Сашка поне Волтер чела. А ти......... само поезия. Е, Червени домати, ама поезия, нали ????!!!

МНОГО СЛАДУРСКА ДВОЙКА СА!ВИНАГИ С УДОВОЛСТВИЕ ГИ ГЛЕДАМ!ИГНАТОВА Е КРАСИВА ЖЕНА ! СЪДБАТА НЕ НАПРАЗНО ГИ СЪБРА ЗАЕДНО!

ГОЛЕМИ СЛАДУРИ!ЗАБАВНИ ЗЕМНИ ТЕ СА ЕДНИ ОТ НАС!

Хубава песен,хубав клип,всичко е направено професионално.

Изключително бездарно, посредствено изпълнение на една прекрасна песен. Тази Ивана е популярна само заради срамно-ниската култура на голяма част от тинейджърите в последните години.

Как може да съжителстваш с това недоразумение?...

заради тази кифла, хубаното предаване отива на кино! Тази мърlа не може да преживее, че двете адреналинки са по готини от нея! Не е за там! Рачков, ще затриете хубавото предаване

Мисля че са хубава двойка, дай Боже да са щастливи и да си имат бебе !

Edinstvenoto hubavo v klipa sa Mariq i Rachkov, inache Ivanka e orezelila hibavata pesen. Tq i Toni Dacheva napravi kavar na Topal dazd na LZ, no q izpq ne po-zle ot Silviq Kazarova, a kaka vi Vanq orezili gotinoto parche. Maj svarshiha srabskite i grackite pesni ta Vanq pochna da krade ot estradata. Tq okrade de shto imashe pesen. Edno avtorsko parche nqma. Vzeme muzikata na Indira Radich ili na Anna Vissi, lepne edin bg-tekst i eto ti hit. Taka e lesno, ama ne ostanaha pesni za kradene, ta sega i estradata shte oposkat. Alchna selqnka e taq Ivana, brei!

vsi4ko e reklama!gola voda sa.mnogo me interesuva tqxnata lubov!!!

Е отново предимно злобни, комплексирани и прости коментари! Песента се е получила добре в този вариант - въпрос на вкус (аз също не слушам чалга, но ми хареса). А относно Мария и Рачков - няма такава сладка и симпатична двойка в публичното ни пространство..Виждал съм Мария на живо и за тези, които твърдят глупости ще Ви кажа, че е наистина е много красива, естествена и лъчезарна..Престанет да принизявате хората до селските Ви разбирания, ами се радвайте на чуждото щастие!

Какво значи 3от3 бира 3литра бира от 3лева А 2 от 1Иван и Андреи Слави Трифонов А Мария и Рачков Иван от Карнобат

Игнатова е готина, но да се занимава със сериозно предаване, комедианството не е за нея - нека си се обичат хората много са готини, но да се поразграничат

...ñ,,,,,,,,,,,

mariq se hili na sila

ataka v INDIA SO MANGES SO KERRES begai u INDIA CIGANKO PROSTA SHE TI EBEM MAMKATA KIRLIVA RAZPORENA selska pa4a neshtastna

Песента звучеше ужасно в изпълнение на Ивана! По- добра е в чалгата. Тази песен не подхожда нито на вида и нито на стила и на пеене. Такава нежна песен не търпи такова дебелашко изпълнение. Ивана е добра в своята си област. Да продължава там и да не посяга към други стилове музика.

Рачков, заради Мария ще се провалиш

СЛАДУРИ - създават настроение и разтоварват от тъпото ежедневие

Рачков МНОГО ГУБИ от идеята да води и играе навсякъде с Мария! Моля ви, продуцентите,отделет го от нея - той е безспорен талан, но тя го дърпа надолу и всичко става евтино и лигаво! Когато мине периодът на влюбването ще го разбере,но ще е късно!

Какво не ви харесва Мария Игнатова?На мен пък ми е симпатична и смятам,че добре се справя като водеща и като актриса.Забавна е и много си отиват с Рачков.Големи сладури.Дано се обичат винаги така:)

Хора, дайте да уточним : песента се изпълнява от ТОДОР ВЪРБАНОВ в оригинал. Дори има клип , който е от 1987г. Чудно ми е как още не е качен в интернет! Дори и с лошо качество, ако някой го има - нека го качи за да видим Тодор Върбанов как е изглеждал тогава. Сега го знаем като автор и водещ на тв предаването Ако зажалиш... по СКАТ и там изпълнява свои авторски песни. Миг като вечност е направена дори и в акустичнен вариант и звучи изключително лирично. Е, явно не е богат за да си позволи такъв скъп клип като Ивана, която с чалгаджийския си стил я съсипа.

v edin piano bar Rachkov i Maria sediaha do nas, e te mnogo mnogo ne sediaha za6toto se skusaha ot tanci i ne spriaha da se celuvat! MNOGO SA GOTINI, a Maria na jivo e unikalno krasiva

Песента е на Тодор Върбанов, не на Георги Станчев. Иначе да, много жалко, страшно я е развалила. Да вземе да си пее там чалга и да не закача хубавата музика.

Супер сладки са двамката :) Но Ивана е развалила хубавата, стара песен!!!Колкото и да се пъне - кръчмарски звучи! Ама е хитра - взела е Рачков и Игнатова в клипа, за да си гарантира успех и гледаемост!

golemi sladuri sa tiq dwamata :)

Mnogo sa hubavi dano naistina se obichat taka zashtoto v dneshno vreme lubovta neshto nesashtestvuva.

Първо тези двамата са ужасно изкуствени - язък им за актьорското образование и второ Иванка една семпла песен като хората не може да изпее. Доколкото си спомням някой си Тодор Върбанов я пееше преди 15-ина години я пееше, при това много по-добре.

Изпълнител на песента през 80-те е Тодор Върбанов (който днес пее стари градски песни с Бони Милчева). В случая съм раздвоена. От една страна приветствам опитите на фолкпевиците да загърбят чалгата, но от друга парчето в оригинал звучи доста по-твърдо, а тук ми звучи много поп, да не кажа, че в припевите има и фолк-нюанси. Можело да изчисти малко орнаментиките леля Ванче. И все пак ще продължавам да адмирирам откъсването от чалгата на всяка една можеща певица (ония дето стават само за кревата, да си пеят в кръчмите).

ПЕТКО МОЖЕ САМО ДА СЪЖАЛЯВА ЗА ХУБАВАТА МАРИЯ.ЕЛИ ГИГОВА Е ПРОСТО И СЕЛСКОМОМИЧЕ КОЕТО РАЗЧИТА ЕДИНСТВЕНО НА ПАРИТЕ НА БАЩА СИ.

Песента е на Тодор Върбанов и никой не може да я изпее като него.

те са супер и са много готина двойка

golemi sa sladurkovci.dano produljavat da se obichkat vse taka.

вече и Рачков не мога да го дишам покрай тая неприятна Мария. а много ми харесваше преди това .

Какво се правите на велики ценители и античалгари. Песента е изпята много добре, при това в добър аранжимент. Звучи малко различно, защото оригиналът наистина е много често пускан. Жалко, че това изпълнение няма да го пуснат то бг-радио. И там са такива като вас. Щом изпълнителят е от попфолк-жанра може да е изпял и песен за Грами, те не я пускат, дори и да е поп-парче.

ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛЮ,ВСИЧКО Е ПАРИ.

Оригиналното изпълнение на песента е в изпълнение на Тодор Върбанов по текст на Георги константинов.

кой я лансира тая игнатова разваля предаването заради нея неискаме в семейството да гледаме предаването

Съгласна съм с диригента. Само хора с коефициент на интелигентност клонящ към нула слушат чалга. Рачков и Мария са симпатяги, но не разбирам защо се занимават с тая застаряла чалгаджийка

много ми хареса клипа! браво и за идеята и за изпълнението:)

Нема по-смешна двойка от бургашкия селянин и секънд хенд булката му.

Тая чалгаджийка орезели хубавата песен.Но всеки се продава за пари.

Като не слуша чалга- защо я пее и разваля слуха на нацията? Не виждат ли всички тези клонирани силиконови пачаври,че никой освен мутрите, таксиджиите и тираджиите не ги слуша и гледа.

Браво, хора на изкуството! Успехи!

Браво, хора на изкуството! Успехи!