Метрополис издадоха специалната си изненада, пазена до последно в тайна, за мегапроекта си Becksperience Sound Fabrik тази събота - българската гордост от Евровизия, достигнала до престижното 5-то място през 2007 – Елица Тодорова.

Елица прие поканата на Mетрополис да изпълни спиращо дъха дръм интро, минути преди на сцената в 5-та палата на Интер Експо Център София да излезе хедлайнерът на последното голямо парти за 2009-а - Адам Байер.

Шефът на лейбъла Drumcode пристига у нас на 12-ти декември с колежката си Mагда от лейбъла на Ричи Хоутин M_nus.

Подиумите на Mетрополис ще са във владение на красивите танцьорки на Невена Воденичарска – топ модел на агенция Визаж и едно от най-известните лица на родната клубна сцена. От есента, заедно с колежката си Биляна Йотовска, тя има собствено парти шоу – Тhe Secret Garden. Към екипа на Невена Воденичарска ще се присъедини и телевизионната звезда – бившата адреналинка от "Госпoдари на ефира" Яна, която отскоро отново се е отдала на танците, след като роди първото си дете и се раздели с баща му.

Зa да изпратят подобаващо 13-татa си година в бизнеса, гигантите на българската парти индустрия Mетрополис са поръчали не една, а цели две саунд системи.

Вижте снимки от шоуто на Биляна и Невена >>

Вижте снимки на Яна >>
Снимки на Елица >>