Адреналинката Яна се завръща към танците

Специално дръм интро от Eлица Тодорова посреща Адам Бaйер и Магда на Метрополис тази събота. Към танцьорите на партито се присъединява адреналинката Яна.

Обратно в новината

Коментари - Адреналинката Яна се завръща към танците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е завършил автора? Магнаурската школа?

Така е като им пишат тройки по милост, за да завършат гимназия ... После стават журналисти и трябва да им четем неграмотните писания. Апропо, този дето е съчинил материалчето очевидно има проблеми и с потока на мисълта си, защото няма нито едно свързано изречение.

ама каква статия само,чак не я дочетох:)))

Ето, сега да кажете, че злобея: ами къде да се върне - към танците, естествено, не към ядрената физика:) Жалко за момичето - сега пак е на борсата, а там бъка от златки ...

Дрън,дрън-дръм....

dobre 4e pro4etoh velikata statiq da si pripomnq bulgarskiq :) :) :)

Като се замисля какви хора получават дипломи за филолози и журналисти, ми иде да се разридая с крокодилски сълзи за девалвацията на висшето образование в България.

тоя, дето е писал статията дали сам вниква в термините, които е използвал

Я пак? хаххаа.

O,свещенна простота! Това наистина е избиване на комплекси! Така много възвишен ли се има автора на тази недомислица?!

Господи, те на български не могат да говорят и пишат, а бъкат от чуждици! Така не изглеждате по-умни и начетени. Точно обратното. Който не умее да се изразява ясно за аудиторията, значи има недостиг в знанията и културата си. Не ли?

адски глупаво и простовато поднесена информация, писана от селски комплексар

колко сте неграмотни. кви са тия шльокавици ?

Нищо не разбрах, моля за преводач.

тази статия на какъв език е, извинете?? в коя държава живеете и работите, господа журналисти?? абсолютна гавра с българският език!

ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ В ХОДЖИГЕНЧОВОТО УЧИЛИЩЕ ЛИ Е УЧИЛ ?

от тях нищо не става тя бе по глупавата и бе употребена може би защото е блондинка.Хора разберете щастието не е в Парите а в истинската любов на която никоя светска личност не държи явно

голям снобар ще да тоз лайнар журналето, а сигурно и за езикова култуеа претендира

Prewedete na balgarski ako obichate!

Моля, тези които са писали тази статия - да се опитат да я прочетат. Нищо не се разбира , а и какво беше общото между адреналинката и писаниците??? Много думи - никакъв смисъл....

Какви са тези купешки прказки, драги писачи? Преди всичко сме българи, имаме си български думи за онова, което сте написали. Зорлем си даваме задника под наем.

Желая много успех на Яна и да и е живо и здраво детенцето.

ni6to ne vdqnah

МИЛО ЯНЧЕ, ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ, ЗАПАЗИ У НАС СПОМЕНА ЗА ЧАРА СИ ДОКАТО НЕ СИ ГО ПОХАБИЛА

Тия докога ще ни се врат пред взора бледен и ще гипсират мъжете така, че после не са годни за нищо?! Чудя се та нкуса на журито, което ги избира - явно са комплексарчета и нещо им липсва, щом взимат такива хрътки с безлични физиономии..........

Къде си ти роден български език? Аман от простаци журналисти и редактори! Спрете с порстотиите и изгъзиците на една шепа безделници които на гърба на народа се чудят каква клечка да си заврът в гъ....! Тази цялата измет да я пратят за 20 дни на обществено полезен труд да ги видя как ще изглеждат тогава? А всички тия дето пишат да ги пратят на курсове по ограмотяване на български език!

А МИНУЕТИ ПРАИ ЛИ

mnogo hubavo momi4e e qna,i bebeto e sladur

Това български езьик ли е или синувам?...

До журналиста написал тази статия. Пишете на български моля, какви са тези лейбъла и хедлайнерът..... гледа редактора???????????