На 26 май столичният клуб Night Flight приюти мощния глас на Мona и нейния дебютен сингъл “Звезда”. Най-новият член на семейството на Стерео стая – лейбълът на новата българска музика, излезе на сцената точно в 19:30 ч. и направи сериозна заявка за бъдещи успехи. На големите видеостени на клуба се завъртя и дебютният видеоклип към песента “Звезда”, режисиран от Васил Стефанов.

Гледайте видеото на Mona >>
Вижте снимки от промоцията >>

17-годишната Mona излезе на сцената с ефектен пънк тоалет и за броени секунди поведе гостите си на ефектно рок пътешествие, озвучено от съпорт-бандата й, спечелила наградата „Най-добра училищна група на 2009 г.”- Keep the Faith. По време на представянето на “Звезда”, най-младият артист на Стерео Стая подлуди тълпата с изпълнението си на единствената в България китара Rickenbecker от 1973 г. Освен дебютния си сингъл, Mona интерпретира и три свои любими песни.

“Всички в Стерео стая много се гордеем с нашата поп-рок принцеса. Нейният талант и невероятен дух ще я изстрелят много високо. Щастлива съм, че благодарение на общите ни усилия и най-вече общата ни любов към музиката успяхме да представим MONA на българската публика”, каза Мария

Илиева, продуцент на младата изпълнителка. И добави, че тепърва специфичното поп-рок звучене на Mona ще предизвика българските меломани да следят всяка нейна стъпка от близо.

Сред гостите на стилното парти бяха Калин Вельов, Графа, Любо Киров, Сантра и Кристо, Лазар (032), Александра Жекова, Дани, Жорж и Мариела (Стар академи), Деси Тенекиджиева, както и собственикът на София мюзик Ентерпрайзис и откривател на Mona – Иван Несторов-Амебата.