Мария Каварджикова
- актрисата е начело на класацията, защото държи рекорда за участия в сериали. „Жребият”, „Дом за нашите деца”, „Време за път”, „Вечери в Антимовския хан”, „Васко да Гама от село Рупча” са все популярни сериали и със задължителното участие на Каварджикова.За последен (засега) път актрисата снима в сериал през 2005-а в чуждестраната продукция Le Dernier seigneur des Balkans.

Елена Петрова играе Боряна в "Стъклен дом", разкъсвана от дълга си към съпруга и любовта към неговия син. „Казват, че съм много красива, че много ме обичат и че най-много харесват мен, Дани и Камен. Много се учудват защо Дани ми казва „мамо”, след като аз съм майка на тях. Обясних им, че това е роля като в театъра. Знаят какво е театър, защото идваха на мое представление с театър „Мелпомена”, разказва през смях Елена в едно интервю за 5-годишните си близнаци. Паметливите зрители помнят, че Елена блестеше и в тв сериала на Станимир Трифонов „Хайка за вълци”.

Вижте снимки на Елена Петрова >>

Стефания Колева
- преди десет години беше с бялата престилка на д-р Радева от „Клиника на третия етаж” по БНТ. После дойде „Тя и Той” и поглед отблизо върху бита на мъжа и жената интимно.„Играя, не съм толкова глупава! Най-често ме закачат за обръщението "мило". Веднъж ме спряха едни хора и ме питаха: "Извинявайте, вие ли сте милото?" Казах "да". Аз се лигавя с тези обръщения. Те са много смешни паразити, които всички използват”, разправя Стефания.

Вижте снимки на Стефания Колева >>

Яна Маринова
влиза в кожата на интригантката Елена в „Стъклен дом”. В богаташко-криминалната поредица Маринова играе пиар на мола, омъжена за един от собствениците му. Героинята й прави всичко за пари и жаждата й за власт я вкарва в различни легла. Преди да стане лице на btv, авантюристичната Яна блестеше от ефира на конкурентната Нова тв. Гледахме я в техния сериал „Хотел България”. Маринова играе и в „Забранена любов” - сериалът на Нова тв. Епизодите с нейно участие били заснети отдавна, но чак сега идват на дневен ред. Този път Яна е красавицата съблазнителка с библейското име Ева, която се забърква в любовна авантюра с Мартин.

Вижте снимки на Яна Маринова >>

Диана Любенова
е сред най-обичаните от камерата лица. “Морска сол”, „Забранена любов”, „Тя и той” ­ нужно ли е да изброяваме повече? Преди да я оценят като актриса, мнозина въздишаха по нея от времето й на тв водеща в „Нощен магазин” и „Секс игри, ах”. Едно е сигурно – с каквото и да се захване, Любенова го прави отлично.Последната новина около нея беше отпреди седмица – че вечеряла в компанията на Силвестър Сталоун след премиерата на филма му „Непобедимите” в Париж.

Вижте снимки на Диана Любенова >>

Диана в Плейбой >>

Вижте снимки на актьорите от "Стъклен дом" >>