Кои са най-предпочитаните БГ актриси за участие в сериали

В ежеседмичната си класация "Пет плюс пет" в. Монитор издава кои са най-предпочитаните български актриси.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-предпочитаните БГ актриси за участие в сериали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото Стефка Янорова не спи с ЛЕС

А Стефка Янорова, защо не е сред номинираните? Добра актриса, талантлива и естествена.

То понеже са толкова много сериалите и толкова много актрисите в БГ, че чак и класация им направили...

Мария Каварджикова до Янка Маринова?!Що за подреждане???Мария е великолепна актриса,която се родее с най-талантливите европейски актриси,а Янка е просто статист,от рода на тези ,които играят дърво или храст.А какво прави в киното-питайте тези,които я канят да,,играе"...

Яна Маринова -какато гледам снимките-е разкрила не само "как поддържа форма", но и форми.

Моето лично мнение е че Диана е абсолютен диамант за киното ...страшно естествена е! Стефания е прекрасна жена но някак си не си е намерила мястото. Елена има перфектното излъчване за ролята си...тъмни коси и очи в които се отразяват настроенията й ..но за съжаление никаква емоция в думите й. И все пак радвам се ....още малко опит и ще стане ...имаме потенциал евала на хората които не се отказват да снимат и да развиват и наши сериали :)

Тези циркови артистки ли са?

имате грешка за яна ,тя не е актриса .не се знае каква е но са я намърдали в сериала.

бих искал да опозная по добре Стефания

Драги ми Честър, не искаш да я опознаеш по-добре. Повярвай ми:) Работил съм с нея.

Обичам ги всичките - въпреки, че Ел.Петрова ми е малко слаба актриса в Стъклен дом, може повече да се вживее в ролята. Но Диана Любенова не понасям - изключително слаба игра и то постоянно, единственото което я спасява е, че спи с тоя американец и затова получава роли наляво и надясно. Може леко инфантилно да звучи, но най-сладка от всички ми е Стефания...

За Д.Любенова съм на 100% съгласна - никаква игра, пули се пред камерата. Незнам и кой й е вменил това самочувствие на секссимвол - на 100 година жена е, а се носи по улиците като новобогаташка - то не са дрехи, не е грим, прически, шапки... ужас!

А отгоре на всичкото - предполагам ПР глупости - навсякъде тръбят Любенова за обичана актриса. Е, как, бе? Аз колкото хора познавам един не е казал, че му е любимата актриса или поне в топ 5. Хайде, тука да се обадят феновете й, да се покажат, щото никой наживе не ги е виждал.

ВСИЧКИ СА ХУБАВИ И ТАЛАНТЛИВИ НО СЛАБОСТА МИ Е ЯНА - ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИКИ- ДОБРИЧ

Ама не само тези актриси, бъдете прецизни:) А не слагайте това недоразумение Яна Маринова сред актрисите...............любителите по-назад :)Да се уважаваме :)