Джоли вече започна снимките на драмата, разказваща любовна история на фона на войната в Босна. Работата й стартира в Унгария, но Анджелина планираше да заснеме някои сцени и в босненските градове Сараево и Зеница.

Властите забраниха снимките на филма в страната заради недоволството на жени, жертви на войната, които са недоволни от сценария. Списание "Варайъти" съобщи, че лентата ще разказва историята на сърбин и босненка, които се влюбват по време на войната в Босна, но в крайна сметка са принудени да поемат по различен път. Според босненската преса обаче филмът ще разказва любовна история между мюсюлманка и нейния насилник сърбин.

Вижте снимки на Анджелина >>

"Те вече нямат разрешение да снимат в Босна. Ще получат разрешение, ако ни изпратят сценария с история, различна от това, което ни разказаха хора, които са го прочели"
, съобщи Гаврило Граховац министър на културата на Мюсюлманско-хърватската федерация.

"Това е подвеждаща история. Сред хилядите свидетелства на жени, изнасилени по време на войната няма нито едно за любовна история между насилник и неговата жертва. Няма да позволим на никого да фалшифицира болката ни", съобщи говорител на Асоциацията на жените жертви на войната в Сараево.