Забраниха на Анджелина Джоли да снима в Босна

Дебютният филм на Анджелина Джоли като режисьор е заплашен от провал, след като босненските власти оттеглиха разрешението си актрисата да снима лентата в страната.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха на Анджелина Джоли да снима в Босна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората са абсолютно прави , след като преиначава историята , да я снима на друго место , например в студията на компанията в Холивуд , ако може да плати продукцията....нали затова снима в Унгария , щото е десетки пъти по-евтино и накрая повече парички ще изпапкат...

Специалитет на гадните, самонадеяни янки е да фалшифицират историята! Надали има един исторически филм, направен от тях, който да не е фалшификат! Троя, Спарта, Шифърът на Леонардо, 2-рата световна (Шиндлер, Щауфенберг) и куп други...

Да живее фотошопа и пластичната хирургия - благодарение на тях е визията на Joly. А благодарение на психотропните вешества е фигурата и. Боже пази десата ни, от такива човекомодификасии.

А ЗАЩО ДО СЕГА НЕ СА ПРОЯВИЛИ ИНТЕРЕС КЪМ СЦЕНАРИЯ , А КОГАТО УПРЯ НОЖА ДА КОКАЛА ТОГАВА ВЗЕХА ВЗЕХА ДА МИСЛЯТ. ИМА ЕДИНА ПРИКАЗКА ,КАТО МИСЛИШ РАЗСЪЖДАВАЙ.И ТАМ ЕДНИ ПОЛИТИЦИ.......!? ЯД МЕ Е ЧЕ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ ПРОВАЛЯТ ХОРАТА,КОИТО ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО-БИЛО ТО ИЗКУСТВО БИЛО ТО БИЗНЕС.ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ.

о- опря,оправи,опирам

хората са написали " оттеглиха разрешението " значи като са го дали , е имало повод....като не им харесва резултата , имат цялото право да си го изтеглят обратно . иначе всички тука са фенове на " време разделно " ми се струва , ама ако сега решат да заснемат една версия как са посрещали с хляб и сол еничарите на времето , друга песен ще запеете....

Много вярно казано! Пропагандата на САЩ промива мозъци без накисване.. А Анджелинка като не я пускат в Босна да отиде да снима любовните сцени в Сърбия :)

Я оставете жената на мира.

Първо: филмът е игрален, и второ: Джоли е поканена за главна роля, а не че тя е измислила историята. Защо се нахвърляте така грозно?

защото режисира филма. тя е необразована, на нея е простено, ама ти май си много глупава, след като не можеш да схванеш тънкия момент.

Джоли е режисьор, бе заплес! Знаеш ли как е режисьор на американски, а?! Той носи цялата отговорност, той обира най-голямата слава при успех.

джоли е режисьор - продуцент .

Да, сценария не е неин, за главна роля не знам /поне не пише/, но директор - http://www.imdb.com/name/nm0001401/

"...история, различна от това, което ни разказаха хората, които са го прочели". Това са думи на министъра на културата? И как взема той решение по нечии думи? Не е ли редно сам да прочете сценария преди да реши?

Нещо не сте доразбрали. Филмът не е документален, а игрален. А изкуството има други закони. То и толкова голяма маймуна като Кинг-Конг няма в живота. Ама нали сме си тъмни балкански субекти...

Е много е красива,господ дал,дал та се замаял.

Забравяш за чичковците със скалпела... ;)

офффффф

Какво й е дал, бе, само очите й са хубави, останалото или е изкуствено, или е грозно / например краката й /.

Абе Танче, ти да не си обратна, та можеш да прецениш колко е хубава? Аз пък ти казвам, че не е грозна, но не е кой знае какво! Има мнооого къде-къде по-хубави от нея. Попитай и други мъже, за да чуеш мнението им. Може пък да се изненадаш!

Имам приятели от Босна и това си пълна гавра с мъката на хората. Тази Джоли вече се самозабрави

Любовта може да се появи на най-невероятното място и в най-неподходящото време, да не говорим за човека...Това всъщност е вълнуващото и може да бъде обект на изкуството.Например докато четях разказа "Най-вярната стража" на Йовков и аз като героинята Ранка се чудех лош ли е турският бей или обаятелен на белия си кон в нощта на пожара.Тя избира него.

Предлагам на Анджелина Джоли да се премести да снима в България.

Да бе! Нали ние сами сме си направили такъв филм и даже сумати награди е получил, макар че сигурно също е фантазия.

И аз това предлагам - ето България е на едно ръка разстояние от Босна, а и пейзажа, и физиомиите на хората не се различават от тези в Босна... Даже и джамиите са ни повече от босненските.

Пука й на Джоли какво точно е станало. Важно е супермен накрая да избие лошите и да спаси света.

Напълно съм съгласна с теб. Важното е супермен да е от САЩ!

освен туй супермен требе да е негър ,като орфей за да има расово равноправие :-)))