Еклектичният микс от музикални стилове е запазена марка на Есил Дюран, която от няколко седмици насам всеки четвъртък изненадва публиката на клуба със своите нетрадиционни импровизации.

За да бъде този път още по-оригинална и забавна, Есил включи в пиано бар вечерта и приятелката си Ивана. Звездите на Пайнер изпяха в дует едни от най-големите чалга хитове, известни парчета от българската естрада, цигански романси и евъргрийни. Двете представиха песента „Нещо нетипично” в суинг вариант и изпяха  „Шампанско и сълзи”  на сръбски и български език. Кулминация на програмата бе изпълнението на култовото парче на група Сигнал – „Сбогом, дано си щастлива” и на песента на Тоника „Здравей, как си приятелко”.

Вижте снимки >>

Истинска сензация за гостите бе присъствието на певицата Galia, която дойде от любопитство в клуба, за да чуе на живо как Есил Дюран преобразява поп-фолка. Само преди седмица бившия вокал на група „Те” Любо се поклони пред таланта на Есил. Като специален поздрав за Galia, Ивана изпя парчето "Let's Twist again", в което се включи и самата поп певица.