За милиони хора по цялото земно кълбо би било сбъдната мечта, ако случайно застанат очи в очи с някоя световна знаменитост, но истината е, че на съвсем малка част от тях действително се предоставя подобен шанс. И макар мнозина от тези късметлии да споделят, че винаги са разполагали с предварително готов сценарий за това как би се развила тази срещата, в крайна сметка някои признават, че нещата съвсем не са минали според техния план. За други обаче реалността е надминала очакванията им.

По-долу ще откриете различни разкази на потребители на социалната мрежа, които споделят за своя досег с популярните имена.

* * *

Шакил О'Нийл ме вдига във въздуха, държейки ме за врата... (всъщност за ръката), 15 минути по-късно вече играехме футбол на плажа заедно.

Снимка: Twitter

* * *

Веднъж с баща ми срещнахме комика Сет Майерс.
Татко: Мога ли да ви помоля за снимка?
Сет: Разбира се!
Баща ми включи камерата на телефона си и я насочи към него.
Сет: Не искате ли да се снимаме двамата?
Татко: А, не.

Снимка: Twitter

* * *

Просто едно селфи с Брус Спрингстийн.

Снимка: Twitter

* * *

Преди няколко години се озовах на едно място с Том Ханкс. Вълнението, което изпитах, ме разсея и забравих телефона си в помещението. Наложи се да се върна да го взема, но актьорът вече го нямаше. На следващия ден отворих галерията със снимки на устройството си и ето какво изображение намерих там...

Снимка: Twitter

* * *

Седях на едно кафене с майка ми, носейки шапка, която бях направила сама. Изведнъж сякаш от нищото се появи Арнолд Шварценегер.
"Това е страхотна шапка", каза той.
Не успях да отговоря, защото направо си глътнах езика, затова Арнолд се обърна към майка ми: "Е, не е ли така?"

* * *

Миналото лято видях Хали Бери в заведение, намиращо се в щата Атланта. Всичко щеше да бъде прекрасно, ако не ме бе помислила за част от персонала и не беше тикнала в ръцете ми празната си чаша, за да я отсервирам...

* * *

Срещнах Том Круз зад кулисите на предаването "Total Request Live", което се излъчва по MTV. Той беше дребен... и странен. Носеше обувки с поне 10-сантиметрови токове! Не съдя никого, просто казвам.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

* * *

Разхождайки се по улицата, видях Джерард Бътлър. Мислех просто съвсем спокойно да го подмина, но в последната секунда се обърнах към него, изричайки: "Съжалявам, обаче просто не мога да не ви поздравя". И какво мислите ми отвърна той... "Действията ви противоречат на вашите думи", каза сериозно. Е, чудесно.

* * *

Преди доста време налетях на Джейсън Момоа в магазин, първоначално се поколебах дали това бе той, тъй като беше скъсил косата си. Новата му визия не ми допадна, но вместо да си замълча и да продължа да обикалям между стелажите, взех, че му го казах, а той избухна в смях.

Снимка: Getty Images

* * *

Веднъж, отивайки на бродуейски спектакъл, се оказа, че мястото ми е точно до това на Райън Гослинг. Признавам си, че не го познах, поне до антракта на представлението, когато се заговорихме. Явно изражението на лицето ми се е променило в мига, в който осъзнах кой стои срещу мен, понеже той се усмихна широко и каза: "Току-що се досети кой съм, нали?" Успях само да кимна. Тогава той се засмя с глас и заключи: "Очевидно не прекарваш много време в Инстаграм".

* * *

Готината ми майка купонясва с Робин Уилямс и Били Кристъл в Лос Анджелис през 1982 г.

Снимка: Twitter

* * *

Съвсем нормален работен ден, докато не спрях за проверка... ами, Ал Пачино.

Снимка: Twitter

* * *

Доскоро не се бях заглеждал в снимките, които баба и дядо държат в рамки над камината, но днес реших да го сторя. С изненада установих, че едната от тях показва дядо ми и Елвис Пресли в следвоенна Германия в края на 50-те години.

Снимка: Twitter

* * *

Баба ми често разказва историята как се е запознала с някакво изключително талантливо дете, участвало в шоу, което тя посетила по време на почивката си на Хавайските острови през 1990 г. Едва наскоро обаче ми показа негова снимка... Е, това момче е било Бруно Марс.

Снимка: Twitter