През изминалия уикенд DARA отлетя до Пулия, за да се качи на сцената на едно от най-популярните музикални събития в Италия - "Battiti Live". Организиран от медийния гигант Norba Group, концертът се случва всяка година в някои от най-големите градове на Южна Италия и бива излъчван по радио Telenorba, Radionorba TV, както и по националната телевизия - Italia 1.

В него участие вземат най-актуалните и известни италиански артисти, а тази година, заради колаборацията си с италианските продуценти ROOM9 - "In My Head", която вече се върти по обьо седем италиански радиа, както и в тамошния клон на MTV, покана за поява на сцената на "Batitti Live" получи и нашето момиче - DARA, успявайки да впечатли 50-хилядна публика.

В рамките на един месец това е второто участие на DARA на огромен италиански музикален форум. През юни тя представи песента си и на "Tezenis Summer Festival", организиран от най-голямото частно радио в Италия - Radio 105.

"In My Head" e плод на успешното сътрудничество между "Вирджиния Рекърдс" и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова. По промотирането на "In My Head" са обединили сили няколко интернационални екипа.

Снимка: Цветан Игнатовски