След 6-седмична почивка, далеч от всякакви кралски задължения и ангажименти, Меган Маркъл и принц Хари отново се завърнаха под светлините на британските прожектори. Херцозите на Съсекс направиха своята първа публична проява за 2020 г., благодарейки на ръководителя на канадската дипломатическа мисия в Лондон за гостоприемството, което са получили по време на коледната си ваканция в най-голямата по площ държава в Северна Америка.

Вижте снимки >>

За срещата с върховния комисар на Канада в Обединеното кралство - Джанис Шарет, херцогинята се бе спряла на стилен тоалет, който доказва, че кафявото е новото черно, поне в модните тенденции. Като част от аристократичното семейство, визията на Маркъл винаги се гледа "под лупа" от модните критици, които сега са единодушни, че изборът ѝ на дрехи е не само безупречен, но и абсолютно актуален за сезона.

Бившата актриса се появи с кафява блуза с дълъг ръкав и яка тип поло, съчетана със сатенирана пола с висока талия "Lee Mathews" в по-тъмен нюанс на същия цвят, чиято дължина стигаше до средата на прасците ѝ. За да се предпази от ниските градуси в британската столица, тя бе заложила на елегантно бежово палто от камилска вълна с етикет "Stella MacCartney", което остана разкопчано. Допълвайки външния си вид, брюнетката бе сложила велурени обувки на висок ток, дело на "Jimmy Choo", и широка усмивка, с която поздрави събралата се тълпа пред канадското посолство в Лондон.

С тази комбинация тип "50 нюанса кафяво" Меган доказа, че разнообразяването на тоновете в едноцветното облекло наистина създава впечатляващ ефект, който напълно бе одобрен от специалистите в модната сфера.

От своя страна принц Хари бе заложил на класически тъмносин костюм, който бе комбинирал с бяла риза, небесносиня вратовръзка с капковидни орнаменти и черни обувки.

По време на срещата с Шарет, двойката разгледа специална изложба на художничката от ирландски произход Скауенати, поместена в дипломатическата сграда, а на влизане разговаряха със свои почитатели, развяващи канадски флагчета.