Предизвикателства за висшата лига - как може да се самозабавляват артистите 5 поредни дни вкъщи?

Могат ли да са си самодостатъчни?

Страхуват ли се от момента, когато ще свикнат със себе си и може дори да започнат да си говорят сами?

Няма грижи, защото точно това чакаме! DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват добре със себе си дните и нощите.

Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в домовете им, в навиците им и да се докоснат до емоциите им.

Изключително много се забавлявахме с невероятно видео на народната артистка  Биляна Петринска. В него тя разкрива някои от най-големите женски тайни за добро настроение. В моменти като този сме благодарни, че се е отказала от банковото дело, за да се посвети на театъра. След десетките роли в киното и театъра., участията ѝ в телевизионни сериали, музикални проекти и реклами да заснеме това видео се оказва не просто детска игра, но и в подарък за зрителите.

Наред с него в личния си профил в социалните мрежи Биляна Петринска обра лайковете с друго смешно видео, което може да видите тук: 

"Посещавала съм всякакви курсове като малка...освен театрален. Въпреки, че навсякъде разигравах всякакви сценки и пиески. Пяла съм, танцувала съм, рисувала съм.. Тренирах гимнастика, фигурно пързаляне, имах отношение към езика и литературата", казва Биляна Петринска и не съжалява, че е избрала тази професия.

Казва, че винаги е имала интерес и към неща извън театъра и актьорската професия - фотография, писане, пеене, рисуване, танци - класически и народни...

"Дори исках да уча арт мениджмънт. Преди време учих и френски във връзка с турнетата във Франция със спектаклите на Диана Добрева", споделя в едно от интервютата си актрисата. 

Казва, че черпи вдъхновение от живота, а играта на сцена е нейната психотерапия.

"От всеки герой има по нещо у всеки един от нас. Понякога се оглеждаш в героинята си, учиш се от нея... И това обогатява особено много. Взаимодействате си. Някой беше казал, че накрая се губиш. Ами не, не се губиш, просто си по-богат. Нищо не е само черно-бяло" 

Тъй като за момента няма как да я видите на голямата ни сцена, тя ви посвещава скромно обръщение и се надява денят ви да започне с усмивка.