Предизвикателства за висшата лига - как може да се "самозабавляват" артистите 5 поредни дни вкъщи.

Няма грижи, защото точно това чакаме!

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват дните и нощите добре със себе си. Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в ежедневието им, в разберат повече за техните навици и да се докоснат до емоциите им.

Следващият ни домакин е актрисата Неда Спасова

Вижте снимки >>

От нея все по-често чуваме "да" вместо "не", защото изпитваме взаимни симпатии. 

Знаем, че балансира добре живота си между две релси, но искаме да се уверим в тази нейна способност, когато пътуването с влак е по-скоро мираж.

Каква диагноза би си поставила сестра Кая Райкова от "Откраднат живот" и как прекарва времето си вкъщи? 

"Като тийнейджър исках да съм различна, по-интересна. Бях металистка, ходех с шипове, черен грим и ме гледаха неразбиращо. А в детската актьорска трупа ме приемаха и харесваха каквато съм. Когато дойдох в София, се почувствах вкъщи. От само себе си спрях да бъда и странна и махнах шиповете", казва в специално и много лично интервю за #URBN актрисата. 

От нея сме запомнили и друга реплика, която си повтаряме като мантра: 

"И да се срутва Вселената, и да се чупи всичко, и да няма надежда, няма да има и отказ. Защото понякога трябва да си много по-упорит и търпелив, за да ти се случи най-хубавото".

Добре дошли в дома на Неда Спасова!

Очаквайте утре и нейните препоръки за приятно прекарване у дома.