Всяка дама се опитва да поддържа добра фигура, особено сега, когато на всички ни се налага да стоим затворени у дома. Дългото време, прекарано между четири стени, значително ограничава дневната активност на човек, ето защо представителките на нежния пол усилено се стараят да не загубят добрата си линия. С цел да предотвратят качването на излишни килограми, което, предвид отминалите празници, не е никак изключено, някои правят упражнения в жилището си, а други се подлагат на строги диети.

Съдейки по последната снимка, която Светлана Гущерова качи в личния си Инстаграм профил, очевидно плеймейтката няма този проблем. Брюнетката винаги е имала тънка талия, но на изображението тя изглежда по-слаба от всякога.

Вижте кадъра >>

Възможно е впечатлението да е проста "оптична измама", дължаща се на широката светлосиня връхна дреха, с която е облечена съпругата на бизнесмена Християн Гущеров, но последователите ѝ в социалната мрежа не пропуснаха да коментират крехкото ѝ тяло.

"Харесвам те, определено си красива жена. Но не харесвам анорексичният вид, който се стараеш да постигнеш", гласят думите на една от почитателките ѝ, присъединявайки се към онези, които погледнаха с неодобрение на визията ѝ.

И докато една част от коментиращите осъждат слабичкия ѝ силует, други изразиха своята подкрепа и възхищение.

"Как поддържаш такава форма? Браво... издай тайната", пише нейна фенка.

"Виждам някакви коментари относно тялото и лицето ви, и се чудя тези хора нямат ли друга работа. Първо, тялото е уникално - точно както трябва да изглежда една млада жена. Нещо, което и аз се старая - да поддържам стройно тяло. Второ, в лице не намирам голяма разлика от преди. Просто от момичето с русата коса преди години станахте жена, нормално е да се промени визията ви. Не виждам кой знае колко корекции по лицето. Нещо нормално е в наши дни да си слагаме филъри по лицето и мисля, че всяка жена би го направила, ако финансовата възможност", поощри я друга.

На фотографията, събрала близо 4 хиляди харесвания, Светлана носи къса дънкова пола, завършваща с надиплени етажи от плат, която е комбинирала с къс черен спортен топ, разкриващ плоския ѝ корем. Завършвайки външния си вид, тя се е спряла на високи сини обувки с пух и връхна дреха в тон със свободна кройка.