От няколко седмици Графа си остава вкъщи, както всички нас и намира различни начини да се разнообразява. Разбира се, голяма част от времето си той запълва със страхотни музикални изпълнения от домашното му музикално студио, както и от кухнята си.

Вече го видяхме и чухме да пее парчето "Заедно" (което по принцип изпълнява с Любо Киров и Орлин Павлов), "Да" (съвместна песен на Графа и Белослава), "Най-щастливият човек" и други, както и да се включи в предизвикателството, в което пее част от песента "Imagine" на Джон Ленън, заедно с други звезди, като Орлин Павлов, Мария Илиева, Любо Киров, Белослава.

Сега обаче музикантът Владимир Ампов-Графа, виден член на журито в "Гласът на България", съпруг и баща на две прекрасни деца, ни изпрати видео, специално за читателите на Dir.bg, в което прави нещо различно, отново без да излиза от двора на къщата си.

Да, както ще видите в клипчето, към края на месец март има сняг и дори забавни детски снежни игри с малчуганите. Истинска зима посред пролет. Имаме чувството, че идва Коледа, а не Великден. И не, това не е шега, макар че днес е 1 април. Това е реален сняг през март. Също толкова истински като снегът, който вали и днес. И това е реален снежен човек. Гледайте видеото докрай, за да разберете в какво се превръща той.