Брандът "Kylie Skin" на риалити звездата и млада милиардерка Кайли Дженър ще започне производство на дезинфектанти за ръце с цел подпомагане на болници в Калифорния в борбата срещу коронавируса, съобщи Контакмюзик.

Вижте снимки на Кайли >>

Звездата от шоуто "Животът на Кардашиян" и майка ѝ Крис Дженър ще разпространяват антибактериалните гелове, недостигът от които е осезаем на фона на глобалната здравна криза, чрез козметичната компания и инвеститор в бранда "Kylie Skin" - "Coty".

Дезинфектантите за ръце ще бъдат придружени от специално посвещение към получателите, работещи на първа линия в борбата срещу коронавируса.

Представител на "Kylie Skin" потвърждава, че дезинфектантите за ръце ще се произвеждат във фабрики на "Coty" и няма да повлияят върху производството на продукти на бранда.

22-годишната Кайли Дженър, която спазва препоръките за социално дистанциране, прави всичко възможно, да за подпомогне засегнатите от коронавируса, предава БТА. Наскоро риалити звезда дари 1 милион долара за закупуване на лична предпазна екипировка за медиците, които се борят на първа линия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos