Когато за първи път снимката на 7-годишната Ейла Скай се появи в интернет пространството, много хора си помислиха, че певицата Риана просто е взела свой кадър и го е пуснала през някои "подмладяващ филтър". Двете определено си приличат толкова много, че не само вниманието на Тайра Банкс бе привлечено от момичето.

Вижте снимки >>

Тези дни до имейла на редакцията на списание "Allure" бе изпратено съобщение, че Ейла е подписала първия си договор като лице на козметичната марка "Тhe Mane Choice". Брандът се занимава с продукти за коса, изцяло с натурални съставки.

"Тя не само има невероятно отношение и етика на тази млада възраст, но и обича косата си. Напълно разбира ползите от използването на добри продукти", пише изпълнителният директор и съосновател на "Mane Choice".

В Инстаграм акаунтът на Ейла, който се поддържа от майка ѝ - Бриа Кай, вече е качен очарователен видеоклип на момичето, в който тя държи два продукта Mane Choice и казва: "Нямам търпение да използвам своята Tropical Moringa", имайки предвид колекцията Tropical Moringa Sweet Oil & Honey Endless Moisture на марката.Неотдавна моделът Тайра Банкс също успя да се свърже с двойничката на Риана, като я покани на прослушване за роля в своя тв проект "Modelland". Тогава в директна връзка, чрез приложението FaceTime, Банкс каза на детето:

"Най-добрият съвет е да учиш усилено и да знаеш, че работата като модел винаги ще те чака. Затова завърши училище и слушай майка си, като не пропускаш да пишеш всичките си домашни", мъдро я посъветва Тайра.

В Инстаграм Ейла вече има над 141 хил. последователи и няма съмнение, че само след няколко години ще се превърне в успешен модел, за който дизайнерите ще се борят. Но преди това трябва да си напише домашните.