Сигурно всеки на света си има двойник, но някои хора имат честта да приличат не просто на други хора, а на звезди. Такъв е и случаят с днешните ни герои, които толкова много приличат на известни личности, че и ние взехме да се объркваме на места кой кой е. Тези герои са си публикували снимки в Инстаграм профилите си и напълно осъзнават колко много приличат на звездните си двойници.

Вижте снимки >>

Кейт Мидълтън и професионалната ѝ двойничка Хайди Ейгън

Кейти Мидълтън и Хайди Ейгън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos/Instagram

Благодарение на приликата си с Кейт Мидълтън тя напуска нископлатената си работа, за да стане професионална двойничка на херцогинята на Кеймбридж. Като сервитьорка Хайди изкарвала по 6 паунда на час, но като двойничка на Кейт може да получава до 650 паунда на ангажимент. Да пътува често из Европа, Австралия и Китай, където да бъдеш двойник на известна личност е доста популярна професия.

Ким Кардашиян Уест и Камилия Осман

Снимка: Twitter

Приликата на Осман със звездата ѝ носи много популярност в Инстаграм. Самата Ким се среща с нея преди време и дори споделя снимката в своя Туитър профил.

Ед Шийрън и Тай Джоунс

Ед Шийрън и Тай Джоунс

Снимка: Instagram

Тай се нарича "злият близнак на Ед". Той често е спиран по улиците, защото хората го мислят за музиканта. Освен това Тай е фен на Шийрън. Двамата са се срещали веднъж и самият Ед бил направо поразен от приликата им.

Кейти Пери и Франческа Браун

Кейти Пери и Франческа Браун

Снимка: Getty Images/Guliver Photos/Instagram

Франческа Браун се изявява като актриса. В началото, когато започват твърде често да я вземат за Кейти Пери, тя се дразнела, но впоследствие започнала да поема ангажименти като двойничка на звездата, защото това се оказало доходоносно.

Джей Ло и Джанис Гари

Дженифър Лопес и Джанис Гари

Снимка: Getty Images/Guliver Photos/Instagram

Двойничката на 50-годишната Дженифър Лопес е 28-годишната бодибилдърка Джнис Гари. Момичето казва, че никога не би открила приликата, ако не били твърденията на толкова много хора в социалната мрежа, които я накарали да осъзнае колко много прилича на певицата и актриса, която също полага огромни грижи за отличната си форма.