Звездите изглеждат почти съвършени, поддържайки своя безупречен медиен образ, но не винаги е било така. В миналото някои от тях са били лоши ученици... и под "лоши" разбирайте палави.

Част от популярните лица днес нямат нищо против да захвърлят за кратко ореола си настрани, за да разкажат за бунтарските си години, в които са си навличали проблеми в училище.

И ако си мислите, че вие сте били непослушни, чакайте да прочетете за следващите знаменитости.

Кейти Пери

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди да започне да "целува" момичета с черешов гланц върху устните си, като по-малка Кейти е въздишала по Том Круз и дори е кръстила дръвче, засадено в училищния двор, на актьора. И всичко можеше да остане просто невинен копнеж, ако любовта на 12-годишната Пери не бе ескалирала дотам, че да имитира сексуален акт с растението... Действието ѝ идва в повече за девическото католическо училище, в което учи, затова я изключват от него. Но това не е единствената причина за крайната мярка. Преди това е имала проблеми за използване на неподходящ език, както и за организиране на игри на шише и "Истината или се осмеляваш".

Рийз Уидърспун

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тя е една от най-големите любимки на Холивуд, а добротата, която излъчва, сякаш е безгранична. Но в трети клас звездата от "Професия блондинка" си е навлякла гнева на учителите, защото "въртяла собствен моден бизнес" под чина си. Рийз бива отстранена от учебното заведение, когато се разбира, че продава... фиби за коса. Тя купувала аксесоарите, след което ги боядисвала в други цветове и ги продавала на съученичките си с няколко долара отгоре.

Робърт Патинсън

Снимка: БТА

Преди да стане известен с ролята на Едуард Кълън в "Здрач", младият Робърт е бил популярен сред момчетата в гимназията, които купували от него... порно списания. Той сам признава, че преди училище е минавал през магазин, от който е крал по 1-2 екземпляра от изданията за възрастни, като ги пренасял в ученическата си раница. За известно време нелегалната му търговия вървяла добре, докато продавачът в магазина не го хванал на местопрестъплението. При това не бил никак доволен от липсите.

Дженифър Лорънс

Снимка: Glamour

Много преди да стане екшън героиня на големия екран, Лорънс е била такава и в реaлния живот. Една от най-впечатляващите каскади, която няма нищо общо със снимачната площадка, тя изпълнява в тийнейджърските си години. В свое интервю актрисата разкри, че веднъж е скочила от училищния автобус в движение... Тогава е била твърдо убедена, че тя и съучениците ѝ биват отвличани срещу откуп и че непознатият шофьор на превозното средство е техният похитител. Разбира се, това не било вярно, просто мъжът замествал обичайния шофьор и не познавал добре квартала, затова се лутал из него. Но случката почти довела до изключването на Дженифър от учебното заведение.

Джон Бон Джоуви

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Музиката е голямата му страст още в ученическите му години, но въпреки че е бил изцяло погълнат от нея, той все пак е успял да се замеси в сериозен скандал. В тийнейджърския си период Джон е изключен от католическото училище, което посещава, защото ударил шамар на своя съученичка.

Камерън Диас

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оказва се, че ученическата реалност в Съединените щати малко или много се различава от добре познатия сюжет в холивудските продукции. Например - дори и мажоретките, които във филмите неизменно са издигани на пиедестал, всъщност могат да бъдат обект на системен тормоз. Такъв е случаят с Камерън, която постоянно се карала със съучениците си от мъжки пол, който дори е стигал до физическа разпра. Всичко това обаче се променя, когато на 16 г. тя напуска училище и започва да се изявява като модел.

Киану Рийвс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актьорът не крие, че е бил проблемно дете и дори споделя, че на 16-годишна възраст бива изключен от училище. Той често изпадал в конфликти както с учителите, така и с директора на учебното заведение. В свое интервю от 2008 г. звездата казва, че преди е бил от онези деца, които винаги задават въпроси и не могат да спрат, дори когато знаят, че това им носи само неприятности.