"Докато смъртта ни раздели", фраза, която чуваме на всяка една сватбена церемония. За съжаление обаче доста често двойките се разделят, защото не са щастливи. Но все още има и такива, за които днес ще ви разкажем. Ясно е, че знаменитостите се разделят доста по-често от другите хора, но това е разбираемо, тъй като те са постоянно под наблюдението на обществото. Има и известни хора, които много държат на брака си, остават верни на партньора си и често пъти са заедно от невинна възраст.  

1. Бионсе и Джей Зи 

Те са не от двойките, които започват връзката си веднага, след като се запознават, тъй като Бионсе и била само на 18 години, когато се срещнат за първи път. Чак година и половина по-късно те започват да излизат. Двамата сключват таен брак, който продължава вече 18 години, имат и 3 деца.

Снимка: Getty Images

2. Барак и Мишел Обама

Срещат се за първи път през далечната 1989 година, след като Мишел е била назначена за ментор на Барак Обама, където работят и двамата, а именно в адвокатската кантора. Месец по-късно бившият президент кани на среща Мишел. Той й предлага брак през 1991 година по време на вечеря. Само година по-късно те се женят в Чикаго, а към днешна дата имат две дъщери - Саша и Малия. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

3. Принц Уилям и Кейт Мидълтън 

Те се запознават още от студентските си години, но стават двойка две години по-късно, през 2003 година. Техният брак изглежда като идеален, но и те както всяка връзка са имали своите тежки моменти. Разделят се за кратко през 2007 година, но след това отново се събират, а сега те имат три деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи и са щастливо женени.

Снимка: AP/БТА

4. Дейвид и Виктория Бекъм

Футболистът и певицата на "Spice Girls" се срещат за първи път на благотворителен футболен мач. Година по-късно през 1998 те обявяват годежа си. Женят се в замъка Лутрелстаун на следващата година, а сега двойката има четири деца- Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Най-големият, Бруклин, даже тази година ще се жени. 

Снимка: Официален профил в Instagram

5. Том Ханкс и Рита Уилсън

Спокойно може да кажем, че актьорът Том Ханкс е на седмото небе с жена с Рита Уилсън. Двамата са женени от 32 години, а двойката има двама сина. Освен това Том има и две деца от първия си брак.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

6. Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли

Те се запознават още в гимназията и подобно на Бионсе и Джей Зи сключват таен брак пред 1989 година. На въпроса как поддържат искрата между тях Джон отговаря: "Взаимно уважение. Ние израснахме заедно". Джон и Доротея имат четири деца - Стефани, Джеси, Джейкъб и Ромео.

Снимка: Getty Images

7. Рон Хауърд и Шерил Али

Известният режисьор се запознава с бъдещата си съпруга в гимназията, а след това не се разделят и за миг. През 1975 г. те сключват брак, когато той е на 21, а тя на 22. В момента се радват на голямо семейство с четири деца.

Снимка: Getty Images

8. Боно Вокс и Али

Embed from Getty Images

Боно Вокс, фронтмен на U2 е другата рок звезда, минала под венчилото с ученическата си любов. Той и Али са учили заедно в гимназия в Дъблин. Стават двойка през далечната 1975 година, когато Боно е едва на 15, а Али на 14. През 1982 г., се венчават и днес са горди родители на 4 деца.