Актрисата от популярната преди години поредица "Zoey 101" Алекса Николас публично обяви, че когато е била на 16 г. колегата й Джона Хил й се нахвърлил и я награбил без нейно желание. Разкритието идва само няколко дни, след като бившето гадже на актьора Сара Брейди го обвини, че е женомразец и че я е подлагал на психически тормоз в стремежа си да я накара да живее така, както той искал.

Именно откровението на Сара дало кураж на Алекса също публично да сподели за посегателството, което Джона нанесъл върху нея.

31-годишната днес актриса разказа, че инцидентът се случил на парти в дома на актьора Джъстин Лонг. Там Хил я бутнал до врата и "си наврял езика" до гърлото ѝ, без нейно съгласие.

Алекса, която е основател на организацията Eat Predators, разкриваща имената на "хищниците" в Холивуд, твърди, че през цялата вечер мъжете на партито, всички около 30-годишни по това време, са правили всичко възможно да напият нея и приятелките й.

"След като прочетох възхитителния пост на Сара Брейди за Джона Хил, и аз бих искала да кажа, че когато бях на 16, бях поканена на парти в къщата на Джъстин Лонг, който по това време живееше с един хищник, известен от сериала "От местопрестъплението: Маями". По мои спомени се казваше Джонатан Того", написа в Twitter Алекса.

"В един момент се появи Джона Хил, тогава всички вече бяхме пияни, защото, разбира се, хищниците не спираха да наливат на нас, малолетните, алкохол. Явно Джона ми беше хвърлил око, защото в момента, в който поисках една цигара, той каза, че има в колата и че ако искам, трябва да отида с него. Когато стигнахме, той взе цигатите от предната седалка, но не ми даде, което ми се стори странно. Докато се връщахме, аз отново го попитах за цигарата. Той обаче нищо не ми отговори, само ме блъсна във вратата и си завря езика в гърлото ми. Беше отвратително и аз веднага го избутах, след което влязох обратно в къщата", пише още Николас.

Тя не пести и критиките си към домакина Джъстин Лонг, който според нея не е трябвало да кани малолетни момичета в къща с големи мъже.

Алекса Николас на премиера през 2005 г.

Снимка: Michael Buckner/Getty Images

От екипа на Джона Хил категорично отхвърлят твърденията на Алекса и заявяват, че в думите й няма грам истина. Домакинът Джъстин Лонг, който от известно време има връзка с актрисата Кейт Босуърт, също отрече подобни посегателства да са се случвали в дома му.