По всичко личи, че раздялата на Джона Хил и бившата му приятелка Сара Брейди няма да мине тихомълком. Въпреки че не са заедно от повече от година, инструкторката по сърф реши да разкрие пред света истинското лице на холивудския актьор.

В серия от сторита в Instagram Сара сподели съобщения, които 39-годишният Джона ѝ изпратил в началото на декември 2012 г., докато двамата били все още заедно. От тях става ясно, че актьорът има свое виждане за това какво би било "правилното" поведение на любимата му, докато двамата са в сериозна връзка.

В съобщенията си Хил пише, че не би бил подходящият партньор за Сара и отношенията им не биха могли да се развиват, ако тя продължи да кара сърф с други мъже, публикува секси снимки, позирайки в бански костюми и не прекрати приятелството си с момичета, които са били част от "нейното по-диво минало".

Актьорът настоявал единствените хора, с които бившата му приятелка да дружи, да са лично одобрени от него, а ако тя откажела, той бил готов да се разделят и всеки да продължи с живота си. "Това са моите граници за една романтична връзка", написал още Джона.

Джона Хил на премиерата на филма „Не поглеждай нагоре“ с колегите си Дженифър Лоурънс, Леонардо Ди Каприо и Мерил Стрийп

Mike Coppola/Getty Images

Сара споделя, че взела решението да сподели съобщенията от вече бившия си партньор, за да отправи предупреждение към всички момичета какво поведение да не приемат за нормално от човека до себе си. Признава, че по това време се е съобразила с много от изискванията на Джона, изтрила и голяма част от снимките си, но това не било достатъчно за номинирания за Оскар актьор и той продължил с критиките и психическия си терор към нея.

Сара е категорична, че Хил е женомразец и нарцисист и е щастлива, че е успяла да се освободи от него. По думите й е била нужна година, за да се справи с последствията от емоционалния тормоз, на който е била подложена и е щастлива, че близките й са били до нея.

Откровенията на бившата му половинка определено помрачават щастието на Джона, който само преди месец стана баща за първи път. Майка на бебето е дизайнерката Оливия Милър, с която Хил е обвързан от повече от година.