Освен популярна актриса, чаровната Анелия Луцинова е национален шампион по джудо, владее три езика, а вече спокойно може да се нарече и успешен продуцент. Известната от малкия екран и театрална сцена актриса споделя, че изключително много се гордее с постановката "Премахни от приятели". Нейн автор е Стивън Мофат, сценарист на топ продукциите "Шерлок" и "Доктор Кой".

През 2010 г. Анелия Луцинова завършва НАТФИЗ "Кр. Сарафов", специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър" в класа на доц. Веселин Ранков. Тя не крие, че избира професията по съвет на близък приятел, който я насърчава да отиде на театър, за да реши от коя страна на сцената иска да бъде. "Едно от най-интересните неща в актьорската професия е, че винаги започваш от нулата", споделя още Анелия и добавя, че актьорството не е професия за хора, които търсят сигурност и подредено ежедневие. Талантливата актриса разкрива подробности за това как се учат дълги текстове и колко време отнема подготовката на дадена постановка.

От нея ще научим още защо ако в конкретно представление или сериал няма известен актьор, това почти сигурно означава крах за продукцията и размива ли се тази тенденция в последно време. Анелия Луцинова разкрива каква е театралната култура у нас, в сравнена с тази на запад и защо ненавижда въпроса "Как си?".

За финал зрителите ще получат ценни съвети как да се справят с тягосните роднински събирания по празниците, като самата Анелия разкрива: "Тези четири килограма трябва да ги прежалиш, ако искаш да си в добри отношения с близките си" и "Винаги ходете на семейни сбирки много уморени".

Цялото интервю с Анелия Луцинова гледайте в "ЗаВръзки" с Надя Павлова тази събота от 20:00 ч. по WNESSTV.