Американската актриса Дениз Ричардс съобщи, че със съпруга й Арън Файпърс са останали невредими, след като са претърпели пътен инцидент със стрелба в Лос Анджелис в понеделник, предаде ЮПИ.

Embed from Getty Images

Служители на реда обаче казаха, че нямат съобщения за подобна случка. 

Джил Фрицо, представителка на Ричардс, потвърди пред Eн Би Си нюз, че актрисата е пътувала към филмово студио, когато е станал инцидентът.

Снимка: Getty Images

От полицията и службата на шерифа в Лос Анджелис, както и от Калифорнийската магистрална полиция, заявиха, че нямат данни за инцидента и не се водят разследвания.

Embed from Getty Images

Източник на списание "People" твърди, че пикап, управляван от Файпърс е намалил, за да намери място за паркиране близо до студио в южната част на Лос Анджелис, когато шофьор в кола зад тази на Ричардс се ядосал и изскочил отпред. Актрисата била на пътническа седалка.

Потърпевшите разказват, че непознатият започнал да им крещи преди да си тръгне, а по-късно установили, че по задната част на пикапа е стреляно. Според източника на "People" Дениз Ричардс била "разтърсена" от инцидента, но отишла за ангажимента си във филмовото студио.

Медиите не съобщават подробности за заподозрения извършител. Актрисата е бившата съпруга на Чарли Шийн.