Актрисата Америка Ферера роди момиченце - Лусия Марисол. Радостната вест съобщи самата тя, използвайки официалния си профил в Инстаграм. В него брюнетката качи кадър, пказващ как малката ръчичка на новородената си дъщеря е стиснала пръстите ѝ, а до техните днални стои тази на съпруга ѝ.

Това е второто дете на звездата от сериала "Грозната Бети" и мъжа ѝ Райън Пиърс Уилямс, който също е актьор. Синът им Себастиан е на 23 месеца.

Бебето се е родило на 4 май.

Вижте кадъра >>

"Лусия Марисол Уилямс пристигна на 4-и май, за да ме прегърне и целуне за Деня на майката. Мама, тате и батко не са на себе си от щастие да посрещнат тази ярка светлина в семейството", написа актрисата в социалната мрежа.

Рай Пиърс Уилямс добави на страницата си, че всички са добре.

Първото си дете Америка Ферера роди през 2018 г. Тя обяви в навечерието на Нова година, че очаква второто си дете. За Райън Пиърс Уилямс е омъжена от 2011 г.

Америка със съпруга си Райън Пиърс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Америка Ферера стана първата латиноамериканка, спечелила награда "Еми" за най-добра комедийна актриса през 2007 г. за ролята в сериала "Грозната Бети", припомня БТА. Тя се снима също в сериала "Супермаркет", на който е и изпълнителен продуцент. В началото на годината обяви, че го напуска след шестия му сезон, излъчван тази пролет.