Кейт Мара и съпругът ѝ, британският актьор Джейми Бел, са станали родители на момиченце. 36-годишната актриса от сериала "Къща от карти" лично се е похвалила с радостното събитие, публикувайки снимка в Инстаграм. На кадъра се виждат крачетата на новородената ѝ дъщеричка, появила се на бял свят по-рано през месеца.

Вижте снимката >>

За първи път Кейт призна, че очаква дете през февруари в Лос Анджелис, на партито на Елтън Джон след церемонията за наградите "Оскар". През юли същата година двойката оповести, че е минала под венчило. А само преди броени седмици двойката организира тематично розово бебешко парти в дома си. Тогава цялата им къща беше превърната в произведение на изкуството, декорирана с диви цветя и рози.

От публикацията в социалната мрежа не става ясно какво име са избрали родителите за своето отроче, съобщава Контактмюзик, цитиран от БТА. Няма съмнение обаче, че то ще бъде обградено от любов.

"Имам чувството, че сме женени от години. Толкова хубаво си изкарваме", сподели в началото на брака Джейми.

За 33-годишния Джейми Бел това не е първо дете. Той има 5-годишен син от брака си с актрисата Еван Рейчъл Уд, с която се раздели през 2014 г.