Джоуи Кинг е на крачка от сватбата!

23-годишната актриса от "Убийствен влак" сложи бял воал, за да отпразнува своето моминско парти с приятелки и семейство във винарна в Напа, Калифорния. По-късно тя сподели и снимки, запечатали последните мигове като госпожица Кинг. На първия кадър Джоуи, която се сгоди за Стивън Пийт миналата година, се вижда в парти режим с чаша в ръка.

След забавните кадри, в коментарите се включи актьорът Тейлър Лаутнър, който коментира с влюбени емоджита. Освен това сестрата на Кинг - Хънтър, качи снимка на "стори" в Инстаграм с текст, гласящ: "Бъдещата булка". Хънтър сподели още няколко снимки от събитието, включително и тортата, която бяха избрали за деня.

Иначе Джоуи се запозна с бъдещия си съпруг - Стивън Пийт, когато той режисира два епизода от минисериала й "The Act" през 2019 г. Две години по-късно Кинг разкри, че се е сгодила за него, а сега през 2023-а следва сватба.

"Никога не съм знаела, че щастието може да бъде толкова силно, че да изкара въздуха от дробовете ти, да завладее всяка част от теб и да не можеш да не усетиш как очите ти се насълзяват от радост. Никога не съм знаела, че присъствието и сърцето на един човек могат да се чувстват като дом. Никога не съм знаела, че любовта може да бъде толкова красива. Никога не съм знаела това, докато не дойде ти", написа Кинг в чест на годеника си.

"2/2/22, е датата, когато ме попита дали ще се омъжа за теб и ме направи най-щастливата жена", продължи тя, завършвайки с думите: "Обичам те повече, отколкото един текст в Инстаграм би могъл да направи. Да съм заедно с теб завинаги звучи като истинска мечта, така че нека го направим".

Снимка: Getty Images

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО