Актьорът Арми Хамър, известен с ролите си във филмите "Призови ме с твоето име" и "Социалната мрежа", разказа за пръв път в интервю за подкаста Painful Lessons, уроците, които е научил през последните три години, след обвиненията в канибализъм, съобщава БТА, като се позовава на информация от Independent.

През 2021 г. 37-годишният актьор се оказа в центъра на скандал. Тогава бяха публикувани текстови съобщения, за които се смята, че са изпратени от Хамър. В тях се описват сексуални желания и канибалистичен фетишизъм. Впоследствие той е обвинен в изнасилване и малтретиране. Хамър последователно отрича престъпленията и казва, че всичките му връзки с жени са били по взаимно съгласие. Освен краткото изявление на адвоката му, в което той нарича обвиненията "глупости", актьорът запазва мълчание по отношение на твърденията, които "убиват кариерата му".

Вижте снимки на Арми Хамър >>

Със засилването на скандала се отказва от бъдещи филмови роли, а по-късно агенцията, към която той работи, прекратява взаимоотношения с него.

По време на участието си в подкаста Painful Lessons, Хамър се противопоставя на твърденията за канибализъм. "Хората ме наричаха канибал и всички им вярваха. Какво говорите? Знаете ли какво е канибал? Човек, който яде хора! Как ще стана канибал?! Беше странно", каза той. Хамър уточни, че е имало "несъответствия в това, което хората са казвали".

Сподели също, че преди да се появят обвиненията, не знаел как да обича себе си, тъй като работата му позволявала да получава любов от много хора. "Всъщност сега съм наистина благодарен за преживяното, защото преди да ми се случат всички тези неща, не се чувствах добре", каза актьорът. Според него, той вече не е "жизнеспособна стока" за това, което описва като "холивудската система".

Въпреки че няма проекти в сферата на актьорското майсторство, в момента пише сценарий с приятел. Обвиненията срещу Хамър се появиха една година след раздялата със съпругата му Елизабет Чеймбърс, от която има две деца на 9 и 7 години.